Keeper

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME

Küçük canavarı koruyun.

Keeper, Ketchapp gibi minimalist stilde basit görünümlü bağımlılık yapan oyunlarla karşımıza çıkan Voodoo’nun refleksleri test eden yeni oyunu. Reflekslerinize güveniyorsanız sabrın sınırlarını zorlayan bu arcade oyunu oynamanızı isterim. Grafiklerine bakıp aldanmayın, bir şans verin derim. İndirmesi de oynaması da ücretsiz!

Tek dokunuş kontrol sistemiyle Android telefonunuzda açıp dilediğiniz yerde rahatça oynayabileceğiniz, istediğiniz zaman bırakıp yeniden başlayabileceğiniz eğlenceli bir oyun Keeper. Oyunda henüz gelişimini tamamlamamış bir canavarı korumaya çalışıyorsunuz. Düşen objeleri sağa sola ittirerek yolunu hiç bozmayan canavarının hayatta kalmasını sağlıyorsunuz.

Erkan Calp

Keeper

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
107.6 MB DOSYA BOYUTU

Minik canavarın hayatı sizin ellerinizde.

Keeper, Ketchapp kadar bağımlılık yaratan basit stilde mobil oyunların yaratıcısı Voodoo’nun yeni oyunu. İlk bakışta anlam veremeyeceğiniz, oynadıkça oynamak isteyeceğiniz bu arcade oyunda küçük bir canavarı koruyorsunuz. Düşen objeler altında ezilmemesi için oldukça hızlı olmalısınız. Reflekslerinizi test etmeye hazır mısınız?

iOS platformunda da ücretsiz indirilebilir olan oyunda amacınız düşen objeleri sağa sola ittirerek minik canavarın güvenle yukarı çıkmasını sağlamak. Yükseldikçe objelerin sayısı artıyor; dolayısıyla canavarı korumak zorlaşıyor ancak imkansıza yakın bir oynanış hakim değil. Refleksleriniz sağlamsa, odaklanmanızda problem yoksa yüksek puan yapmamanız için hiçbir sebep yok.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pen Run

    Çizime odaklı süper eğlenceli beceri oyunu
  • Twist Hit!

    Doğayı kurtarın!
  • Flippy

    Çivilerle dolu platformda ne kadar koşabilirsiniz?
  • Moof

    Moof: Türk yapımı sonsuz hayatta kalma oyunu
  • DueLito

    Reflekslerinizi gösterme zamanı
  • Rapid Roller

    Reflekslere dayalı harika bir top oyunu
  • Twisty Arrow!

    Okları dönen daireye saplamaya çalışıyoruz.
  • Fruit Master

    Meyveleri keserek kokteyl hazırlıyorsunuz.