Kelime İncileri

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
643 TOPLAM İNDİRME
29 MB DOSYA BOYUTU

Eğlenceli bir bulmaca oyunu.

Kelime İncileri oyunu Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.

Kelimelerin dünyasında bir geziye çıkmaya var mısınız? En güzel oyunlardan ve aynı zamanda internetsiz oyunlardan biri olan bu Türkçe kelime bulmaca ve sözcük bulmaca oyununu çok seveceksiniz. Eşsiz temaları ve müziğiyle oyun severleri büyüleyen kolay bir oyundur. Fakat ilerleyen bölümlerde zorlanacağınıza eminim.

Her bulmacanın başında bir ipucunuz olacak. Hedefiniz bu ipucuyla ilgili olabilecek tüm kelimeleri bulabilmektir. Kelimeleri oluşturmak için yukarıdan düşen incileri birleştirmeniz yeterli. Farklı eğlenceler arıyorsanız telefonunuzu sallayabilirsiniz. İncilerin hareket ettiğini göreceksiniz.

Bu kelime türetmece oyunu ve söz oyunu ile zamanın nasıl geçtiğini fark edemeyeceksiniz. Kendinizi kaptıracağınız ve oynarken de çok eğleneceğiniz oyunda sizi zorlayacak kelimelerle karşılaşabilirsiniz. Bu durumda farklı ipuçlarını kullanabilirsiniz. Zihin egzersizi yapacağın oyunda binlerce kelime bulunmakta. 

Sözcük bulmaca kelime oyunlarını seviyorsanız ve stres atıcı, rahatlatıcı bir kelime bulmaca oyunu arıyorsanız bu oyun tam size göre! Hemen indirip oynamaya başlayabilirsiniz. 

Oyunu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

 

sedanur Bolat

Kelime İncileri

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME
121 MB DOSYA BOYUTU

Eğlenceli bir bulmaca oyunu.

Kelime İncileri oyunu iOS işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.

Kelimelerin dünyasında bir geziye çıkmaya var mısınız? En güzel oyunlardan ve aynı zamanda internetsiz oyunlardan biri olan bu Türkçe kelime bulmaca ve sözcük bulmaca oyununu çok seveceksiniz. Eşsiz temaları ve müziğiyle oyun severleri büyüleyen kolay bir oyundur. Fakat ilerleyen bölümlerde zorlanacağınız kelimeler olacaktır.

Her bulmacanın başında bir ipucunuz olacak. Hedefiniz bu ipucuyla ilgili olabilecek tüm kelimeleri bulabilmektir. Kelimeleri oluşturmak için yukarıdan düşen incileri birleştirmeniz yeterli. Farklı eğlenceler arıyorsanız telefonunuzu sallayarak hareket etmelerini sağlayabilirsiniz.

Bu kelime türetmece oyunu ve söz oyunu ile zamanın nasıl geçtiğini fark edemeyeceksiniz. Kendinizi kaptıracağınız ve oynarken de çok eğleneceğiniz oyunda sizi zorlayacak kelimelerle karşılaşabilirsiniz. Bu durumda farklı ipuçlarını kullanabilirsiniz. Zihin egzersizi yapacağın oyunda binlerce kelime sizi eğlendirmek için bekliyor.

Sözcük bulmaca kelime oyunlarını seviyorsanız ve stres atıcı, rahatlatıcı bir kelime bulmaca oyunu arıyorsanız bu oyun tam size göre. Hemen indirip oynamaya başlayabilirsiniz. 

Oyunu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

sedanur Bolat

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 7 Letters - Multiplayer Word Puzzle Game

    İnternet gerektirmeyen kelime bulmaca oyunu
  • CodyCross APK

    CodyCross APK Android kelime oyununda çapraz bulmacaları çözmeye çalışıyorsunuz. Kelime bulmaca oyunlarında iyiyim diyorsanız, CodyCross'u oynamalısınız.
  • Gizli Kelime

    Yepyeni, eğlenceli Türkçe kelime bulmaca oyunu!
  • Word Link

    İnternetsiz oynanabilen kelime bulmaca oyunu
  • Wordmoji

    Wordmoji Android Oyunu İndir: Emoji kelime bulmaca
  • Bi Kelimelik

    Sürükleyici Türkçe kelime bulmaca oyunu
  • Cracky Words (Çatlak Kelimeler)

    750 bulmaca, binlerce gizlenmiş kelime
  • Words Master

    Words Master Android İndir: Kelime bulmaca oyunu