Kelime Turu

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
768 TOPLAM İNDİRME
62 MB DOSYA BOYUTU

Dünyayı gezerken yeni kelimeler öğrenin.

Kelime Turu, kelimeleri bulmaya çalışırken dünyanın doğal güzelliklerini keşfedeceğiniz Türkçe kelime oyunu. Sıcak kumsallardan soğuk tepelere, ıssız ormanlardan yakan çöllere farklı temalarda bulmacalar içeren kelime oyununu oynarken vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.

Dünyayı gezerken yeni kelimeler öğrenebileceğiniz, Türkçe kelime dağarcığınızı test edeceğiniz süper eğlenceli bir kelime bulmaca oyunu Kelime Turu. Oyunda ilerlemek çok basit. Bölümü geçmek için tek yapmanız gereken; bulmacaları doğru kelimelerle doldurmak. Verilen harfleri kullanarak kelimeler türetip ilgili alanlara giriyorsunuz. Tüm kelimeleri bulmayı başarırsanız seviye atlıyor ve yeni bir ülkeyle tanışıyorsunuz. Bu arada süre kısıtlaması yok. Kimseyle de yarışmıyorsunuz. Dilediğiniz zaman girip oynayabilirsiniz. Bir türlü bulamadığınız kelimeler için ipucunuzu kullanabilirsiniz.

 

Erkan Calp

Kelime Turu

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
199 TOPLAM İNDİRME
187.3 MB DOSYA BOYUTU

Kelimeleri ararken dünyanın doğal güzelliklerini keşfedin.

Kelime Turu, iPhone/iPad cihazınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz Türkçe kelime bulmaca oyunu. Diğer oyuncularla yarışmaya sokan stresli online kelime oyunlarından sıkıldıysanız, süre, can hiçbir kısıtlama içermeyen keyifli oynanış sunan Kelime Turu’nu oynamanızı isterim. Türkçe kelime bilginizi ölçen, yeni kelimeler öğretirken dünyanın doğal güzelliklerini karşınıza çıkaran harika bir mobil oyun.

Akıllı telefon ya da tabletinizde kelime oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız Kelime Turu’nu kesinlikle indirin derim. Verilen harflerden Türkçe kelimeler çıkarmaya çalışıyorsunuz ancak kelime türetmeniz yeterli olmuyor; bulduğunuz kelimelerin bulmacada da yer alması gerekiyor. Zorluk düzeyi gittikçe yükselen, seviye atladıkça yeni ülkelerle tanıştıran kelime oyununda süre sınırlaması yok. Bulamadığınız kelimede harf açan ipucu yardımınıza koşuyor.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 7 Letters - Multiplayer Word Puzzle Game

    İnternet gerektirmeyen kelime bulmaca oyunu
  • Gizli Kelime

    Yepyeni, eğlenceli Türkçe kelime bulmaca oyunu!
  • CodyCross APK

    CodyCross APK Android kelime oyununda çapraz bulmacaları çözmeye çalışıyorsunuz. Kelime bulmaca oyunlarında iyiyim diyorsanız, CodyCross'u oynamalısınız.
  • Word Link

    İnternetsiz oynanabilen kelime bulmaca oyunu
  • Wordmoji

    Wordmoji Android Oyunu İndir: Emoji kelime bulmaca
  • Bi Kelimelik

    Sürükleyici Türkçe kelime bulmaca oyunu
  • Wordscapes

    Wordscapes Android İndir: Popüler kelime bulmaca oyunları arasında
  • Word Domination

    Hızlı online scrabble kelime oyunu