Kepler!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz bir mobil oyun

Kepler!, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Yüksek puanlara ulaşmanızı gerektiren bir mobil oyun olan Kepler! ile reflekslerinizi sınıyor ve arkadaşlarınıza meydan okuyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil oyun olan Kepler!, basit kontrollerin ve harika atmosferin yer aldığı bir oyundur. El ve göz senkronizasyonunu arttırabilecek düzeyde bir mobil oyun olan Kepler! ile harika bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Uzay temasında geçen bir oyun olan Kepler! ile keyifli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Oyunda gezegenlerin etrafında dönüyor ve puanları toplamaya çalışıyorsunuz. Yüksek puanlara ulaştıkça farklı gezegenlerin kilitlerini de açabileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Son derece dikkatli olmanız gereken oyunu mutlaka denemelisiniz. Eğer basit ve zevkli bir mobil oyun arayışınız varsa Kepler! tam size göre. Sürekleyici atmosferiyle dikkat çeken Kepler'i sakın kaçırmayın.

Kepler! oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Kepler!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
50 MB DOSYA BOYUTU

Reflekslerinizi sınayabileceğiniz bir mobil oyun

Kepler!, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir mobil oyun olarak dikkatimizi çekiyor. Reflekslerinizi sınayabileceğiniz oyunda yüksek skorlara ulaşarak arkadaşlarınıza meydan okuyorsunuz. 

El ve göz senkronizasyonu gerektiren bir oyun olan Kepler, boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil oyundur. Yüksek puanlara ulaşmanız gereken oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Oyundaki tek amacınız gezegenlerin etrafında dönerek puanları toplamak. Zorlu görevleri de tamamlamanız gereken oyunda farklı gezegenlerin de kilitlerini açabiliyorsunuz. Uzay temasında geçen bir oyun olan Kepler! ile keyifli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Son derece dikkatli olmanız gereken oyunu mutlaka denemelisiniz. Eğer basit ve zevkli bir mobil oyun arayışınız varsa Kepler! tam size göre. 

Kepler! oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bridge.io

    Arcade bulmaca karışımı süper zor bir oyun
  • Stack Ball 3D APK

    Stack Ball 3D APK Android oyununda topla platformu yıkarak ilerliyorsunuz. Platform yıkmaca oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Gibbets: Bow Master

    Mobilde en çok oynanan ok atma oyunu
  • Pen Run

    Çizime odaklı süper eğlenceli beceri oyunu
  • Sausage Flip

    Sosis karakterlerle zıplayarak ilerlediğiniz eğlence dolu bir mobil oyun
  • FLO Game

    Top oyunları arasında en ilginci
  • Sky Ball

    Ketchapp'ın yeni top oyununda havada uçuyoruz.
  • Souptastic!

    Android oyununu yemek yapmayı sevenlere tavsiye ederim.