Kilit

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
13,682 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

Android telefonunuzda bulunan uygulamaların sizin izniniz olmadan açılmasını engellemek istiyorsanız bu uygulamayı kullanabilirsiniz.

Cep telefonlarının evde veya dışarıda meraklı arkadaşlarınız, aile bireyleri veya sevgilileriniz tarafından zaman zaman kurcalandıkları bilinen bir gerçek. Kilit uygulaması ise Android akıllı telefonlarda özel bilgilerinizin tespit edilmesini engellemek için hazırlanmış kullanışlı bir güvenlik uygulaması olarak karşımıza çıkıyor.

Uygulama içerisinde şifrenizi, güvenlik sorunuzu ve şifre uygulanacak programlarınızı seçtikten sonra tek yapmanız gereken uygulamayı aktif hale getirmek.

Bu işlemlerin ardından artık kilitli ve şifre uyguladığınız uygulamalara her girmek istediğinizden sizden şifre talep edilecektir ve telefonunuzu yanınızdan ayırdığınız her an uygulamalarınıza bu şifreleri vererek kimsenin kurcalamamasını sağlayabilirsiniz.

Herhangi bir kilitli uygulama açmadığınız sürece kendini göstermeyen uygulama, diğer uygulamaları aktif hale getirmenizle birlikte ortaya çıkıyor ve gizliliğinizi sağlıyor.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Screen Lock

    Screen Lock uygulamasıyla akıllı telefonlarınıza yeni bir kilit ekranı tasarımı ekleyebilirsiniz.
  • Vault

    Vault uygulaması sayesinde cihazımızdaki fotoğrafları ve mesajları kilit altında tutabiliyoruz.
  • Lockeye

    Lockeye ile telefonunuzun güvenliğini koruma altına alabilmeniz mümkün.
  • ClearLock

    ClearLock uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızın kilit ekranı şifresinin belli koşullara göre aktif veya pasif olmasını sağlayabiliyorsunuz.
  • Samsung LockStar APK

    Samsung Good Lock LockStar APK: Android kilit ekranı değiştirme uygulaması
  • Game Lock

    Android cihazlarınızın kilit ekranını farklı yöntemlerle açmak ve kişiselleştirmek için Game Lock uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • APUS Locker

    APUS Locker uygulaması ile ekrana iki kez dokunarak kilitleyebilirsiniz.
  • Screen Lock Pro

    Screen Lock Pro uygulamasıyla Android cihazınızı ekrana ekleyeceğiniz kısayol ile kilitleyebilirsiniz.