Kitchen Craze

ÜCRETSİZ
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
56 TOPLAM İNDİRME
98 MB DOSYA BOYUTU

Kendi restoranınızda aşçılık yaparak lezzetli yemekler pişirebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Hayalini kurduğunuz restoranı açarak yüzlerce lezzetli yemek pişirebileceğiniz ve yeni tarifler keşfederek dünyaca ünlü bir şef olabileceğiniz Kitchen Craze, 10 milyondan fazla oyun sever tarafından keyifle oynanan ve ücretsiz olarak hizmet veren kaliteli bir oyundur.

Renkli grafikleri ve kaliteli ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, kendi restoranınızın başına geçerek lezzetli yemekler pişirmek ve müşterileri memnun ederek seviye atlamaktır. Hamburger, sosisli sandviç, pizza, balık ve tavuk ızgara, kurabiye, dondurma, pasta ve daha birbirinden güzel yüzlerce yemek yer almaktadır. Kendi yorumlarınızı katarak şahane yemekler pişirebilir ve müşteri sayınızı arttırarak daha fazla para kazanabilirsiniz. Bu sayede yeni restoranlar açabilir ve dünyanın her yerinde bilinen bir marka haline gelebilirsiniz. Ayrıca para kazandıkça yeni mutfak eşyaları ve gıda malzemeleri alabilirsiniz. Bu sayede farklı tarifler keşfedebilir ve müşterilerinizi memnun ederek sürekli sizi tercih etmelerini sağlayabilirsiniz.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla ulaşabileceğiniz Kitchen Craze, klasik oyunlar arasında yer alan kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Kitchen Craze

ÜCRETSİZ
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
507.9 MB DOSYA BOYUTU

Kendi restoranınızda aşçılık yaparak lezzetli yemekler pişirebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyunculara sunulan ve klasik oyunlar arasında kendisine yer bulan Kitchen Craze, hayalinizdeki restoranı açabileceğiniz ve lezzetli yemekler pişiren ünlü bir aşçı olabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Restoran zinciri kurarak dünyanın her bölgesine yayılabileceğiniz ve ünlü bir marka haline gelerek herkes tarafından tanınabileceğiniz bu oyunda amaç, kurduğunuz restoranın mutfağında çalışarak lezzetli yemekler pişirmek ve pişirdiğiniz yemekleri restoranınızda pazarlayarak para kazanmaktır. Kendi yorumlarınızı ve tariflerinizi katarak insanların aha önce hiç tatmadıkları yemekler pişirebilir ve ünlü bir şef olma yolunda emin adımlarla ilerleyebilirsiniz.

Oyunda müşterilerinize sunabileceğiniz pizza, hamburger, sosisli sandviç, balık ızgara, tavuk kanadı, kurabiye, pasta, dondurma, soğuk içecekler, kahve ve daha yüzlerce farklı yemek çeşidi yer almaktadır. Siparişlere göre yemekleri hazırlamalı ve zamanında servis ederek müşterilerinizin memnuniyetini kazanmalısınız.

Milyonlarca oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan ve ücretsiz olarak hizmet veren Kitchen Craze, sürükleyici bölümleri ve stres giderici özelliği ile sıkılmadan oynayacağınız benzersiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kawaii Kitchen

    Sevimli bir kediyle farklı yiyecekler hazırlayabileceğiniz eğlenceli bir mutfak oyunudur.
  • Kitchen Story: Cooking Game

    Farklı restoranlarda çalışarak lezzetli yemekler yapabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Coffee Craze

    Birbirinden lezzetli onlarca farklı kahve pişirebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Kitchen Scramble 2

    Dev bir karavanda lezzetli yemekler yaparak dünyanın farklı ülkelerini gezeceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Call of Mini: Double Shot

    Aksiyon dolu bir arcade deneyimi yaşayacağız.
  • Jetpack VS. Colors

    Jetpack VS. Colors, Android işletim sistemine sahip olan telefon ve tabletlerde oynayabileceğiniz bir arcade oyunudur.
  • Retro Shooting: Arcade Plane Shooter

    Macera dolu uçak savaşlarına katılabileceğiniz sıra dışı bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Astro Boy:Brick Breaker

    Astro Boy:Brick Breaker ile Android cihazınızda tuğla kırabilirsiniz.