Klout

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
687 TOPLAM İNDİRME

Klout Android uygulamasını kullanarak sosyal ağlardaki etkinliğinizi kolayca ölçebilirsiniz.

Klout uzun süredir internet dünyasının en ilginç girişimlerinden birisi olmaya devam ediyor. Temel olarak tüm sosyal ağ hesaplarınızı takip eden ve buna göre ne kadar güçlü bir sosyal güce sahip olduğunuzu ölçen uygulama, böylece marka yöneticileri ve kişisel markasına değer verenlerin de tercihleri arasında yer alıyor.

Uzun süredir iOS sürümü mevcuttu ve şimdi de Android uygulaması ile karşımıza çıkan Klout, böylece Android akıllı telefon ve tabletler üzerinden de sosyal medya varlığımızı değerlendirmemize olanak tanıyor.

Uygulamanın arayüzü oldukça temiz bir şekilde hazırlanmış ve elbette ücretsiz olarak sunuluyor. Fakat Klout'a sadece sosyal medya puanı olarak da yaklaşmamak gerekiyor. Hangi türdeki içeriklerde daha güçlü olduğunuzu istatistiksel olarak belirterek daha iyi bir içerik yönetimi sağlamanıza da yardımcı olduğunu söylemek mümkün.

Klout Android uygulamasının dikkat çeken yanları şu şekilde:

  • İçerik akışı ile takipçilerinize uygun içerikleri görebilme
  • Yükselen içerikler
  • Zamanlanmış olarak içerik paylaşımı
  • Konu ve ilgi alanlarına dair keşifler

Eğer internet üzerindeki varlığınızı daha belirgin ve başarılı hale getirmek istiyorsanız uygulamaya kesinlikle göz atmanızı öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

Klout

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
647 TOPLAM İNDİRME

Sosyal ağlardaki profilleri değerlendirerek not veren Klout servisinin resmi iPhone uygulamasıyla güncellemeleri telefonunuzdan takip edebilirsiniz.

Sosyal medya profillerinizin popülerliğini ölçen Klout'un resmi iPhone uygulaması. Bu resmi uygulamayla yeni insanlar ve içerikler keşfedip kendi kolut skorunuzu takip edebilirsiniz.

Klout Twitter, Facebook, Google+, LinkedIn, Foursquare, YouTube, Instagram, Tumblr, Blogger, Wordpress.com, Last.fm, Flickr hesaplarını takip ederek kendine özel bir sosyal paylaşım notu belirliyor. Bu notlar paylaşımlarınıza ve etkileşimlerinize bağlı olarak değişiyor. Klout ile sosyal medyanın en etkili isimlerini kolayca bulabilirsiniz. Kişiselleştirilebilen Klout uygulaması ise profilinizi kolay takip etmenizi sağlayacak.
 

Yeşim Halıcı

Klout

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,745 TOPLAM İNDİRME

Sosyal medyada yer alırken popülerliğinizi de ölçmek istiyorsanız kullanmalısınız

Sosyal medya sadece günlük kişisel hayatımızı değil profesyonel iş hayatından akademik yaşama kadar pek çok alanı etkiler hale geldi. Her kullanıcılar artık sadece diğerlerini takip eden kişiler değil diğerlerini etkileyen kişiler haline geldiler.

Bu etkileme ve etkilenme sürecini somut veriler haline getirmek ve değerlendirmek sosyal medyayı aktif kullananlar için elbette artık çok önemli. İşte Klout bu ihtiyacı karşılamak için yaratılmış çevrimiçi bir web uygulaması.

Çeşitli sosyal medya uygulamalarında bulunan hesaplarınızı Klout’a bağlayarak kimleri etkilediğinizi, kimlerden etkilendiğinizi, sosyal medya puanınızı ve erişebildiğiniz kitleleri kolayca görebilir ve sosyal medya stratejinizi buna göre yeniden ayarlayabilirsiniz. Klout bu açıdan bakıldığında sadece bireyler değil markalar için de büyük önem taşıyan bir hizmet sunuyor.

Klout’un bilgileri değerlendirdiği sosyal medya platformları şu şekilde:
Twitter, Facebook, Google+, LinkedIn, Foursquare, YouTube, Instagram, Tumblr, Blogger, Wordpress.com, Last.fm, Flickr.

 

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.