Knightfall AR

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
121 TOPLAM İNDİRME

Artırılmış gerçeklik strateji oyunu

Knightfall AR, tarihi oyunları sevenlerin oynaması gerektiğini düşündüğüm artırılmış gerçeklik oyunu. Google ARCore teknolojisinden yararlanılarak hazırlandığı belirtilen mobil strateji oyununda diğerlerinden farklı olarak savaş alanını kendiniz oluşturuyorsunuz ve askerlerinizi dilediğiniz noktalara konumlandırarak savaşabiliyorsunuz. İndirmesi de oynaması da ücretsiz AR oyununu tavsiye ederim.

Artırılmış gerçeklik strateji oyunu olarak karşımıza çıkan Knightfall AR, Acre şehrinde geçiyor. Göreviniz; şehre saldıran askerleri geri püskürtmek ve Kutsal Kase’yi korumak. Çok sayıda Memlük savaşçısı topraklarınıza girmiş durumda. Duvarları yıkıp içeriye girmelerine müsaade etmeyin. Okçularınızı çok iyi konumlandırmalı, okların yanı sıra ateş toplarını kullanmalısınız. Bu arada kan gövdeyi götürürken farklı noktalardan savaş alanını görüntüleme, savaşın yoğun olduğu noktaya yakınlaşabilme şansına sahipsiniz.

Erkan Calp

Knightfall AR

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME
607.9 MB DOSYA BOYUTU

Artırılmış gerçeklik strateji oyunu

Knightfall AR, iOS platformunda artırılmış gerçeklik strateji oyunu olarak yerini alıyor.

Orta çağ temalı strateji savaş oyunlarını seviyorsanız, hem iPhone hem de iPad (ARKit desteği sunan modeller) cihazlarda oynanabilir olan bu AR oyunu ile vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.

Mobilde oyun oynamak için bolca vakti olan strateji severlere tavsiye edeceğim Knightfall AR, adından da tahmin edeceğiniz üzere artırılmış gerçeklik teknolojisinden yararlanılarak hazırlanmasıyla benzerlerinden ayrılıyor. Savaş alanını kendiniz oluşturabildiğiniz mobil strateji oyununda Memlük savaşçılarına karşı mücadele ediyorsunuz. Ace şehrine giren düşmanları toprağa gömmekle uğraşırken bir yandan da Hristiyanlık için değerli Kutsal Kase’yi korumaya çalışıyorsunuz. Düşman dalga dalga geliyor. Şövalyelerin yanı sıra oklar ve ateş toplarıyla saldırıya karşılık veriyor, duvarlarla örerek savunmanızı güçlendiriyorsunuz. Artırılmış gerçeklik oyunu olduğundan mücadeleyi dilediğiniz açıdan izleyebiliyor, yakınlaşma yaparak mücadelenin içine girebiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Switch the Lanes - AR

    Bu artırılmış gerçeklik oyununda polislerden kaçıyoruz.
  • PuzzlAR: World Tour

    Artırılmış gerçeklik desteğiyle klasik yapboz bulmaca oyunlarından ayrılıyor.
  • Burger Maker - AR

    Artırılmış gerçeklik oyununda leziz hamburgerler hazırlıyorsunuz.
  • AR Smash Tanks!

    Artırılmış gerçeklik destekli tank savaş oyunu
  • AR Toys: Playground Sandbox

    Artırılmış gerçeklik oyununda pisti oluşturup polislerden kaçıyorunuz.
  • Harry Potter: Wizards Unite

    Harry Potter: Wizards Unite: Harry Potter hayranları için artırılmış gerçeklik oyunu
  • Ghostbusters World

    Hayaletler her yerde! Onları bulun ve hapsedin.
  • Ingress Prime

    Niantic'den artırılmış gerçeklik oyunu Ingress Prime