Kocaeli Yürüyüş Parkurları

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
13 MB DOSYA BOYUTU

Kocaeli Yürüyüş Parkurları ile Kocaeli'de bulunan yürüyüş ve bisiklet yollarını görebilir, yol tarifi alabilirsiniz.

Kocaeli Yürüyüş Parkurları uygulamasıyla Android cihazlarınızdan Kocaeli’de bulunan yürüyüş ve bisiklet rotalarını bulabilirsiniz.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan Kocaeli Yürüyüş Parkurları uygulaması, doğa ve kültürel rotaların yanı sıra tematik parkurlar, günübirlik yürüyüş parkurları, kanyon geçişleri ve dağ bisikleti parkurlarını sizlere sunuyor. Oldukça sade ve modern bir arayüz sunan uygulamada, yapmak istediğiniz aktiviteye tıkladıktan sonra ilgili parkurlardaki detayları inceleyebiliyorsunuz. Parkurlar için ideal mevsim, içme suyu imkanı ve parkur yapısı gibi bilgilere yer veren uygulama, bu sayede tedbirli bir şekilde yola çıkmanıza olanak tanıyor.

Artırılmış Gerçeklik teknolojisini de sizlere sunan Kocaeli Yürüyüş Parkurları uygulamasında, telefonunuzun kamerasını ufuk çizgisinde sağa ve sola gezdirerek parkurları görüntülemenize imkan sağlıyor. Doğada olmayı seviyorsanız ve farklı aktiviteler yapmak istiyorsanız, Kocaeli Yürüyüş Parkurları uygulamasını mutlaka denemelisiniz.

Volkan Yılmaz

Kocaeli Yürüyüş Parkurları

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
58.7 MB DOSYA BOYUTU

Kocaeli Yürüyüş Parkurları uygulamasını kullanarak yürüyüş ve bisiklet yollarını görebilir ve yol tarifi alabilirsiniz.

Kocaeli Yürüyüş Parkurları uygulamasını kullanarak iOS cihazlarınızdan Kocaeli’deki doğal ve kültürel rotaları inceleyebilirsiniz.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yayınlanan Kocaeli Yürüyüş Parkurları uygulaması, doğal ortamda bulunmayı seven kullanıcıların ilgi göstereceği türden. Tematik parkurlar, günübirlik yürüyüş parkurları, kanyon geçişleri ve dağ bisikleti parkurları şeklinde sıralanan rotaları bulabileceğiniz uygulamada, ziyaret etmek istediğiniz parkurların detaylarını da inceleyebiliyorsunuz.

Uygulamada yer alan parkurların fotoğrafları, en uygun ziyaret mevsimleri, içme suyu imkanları ve parkur yapısı ve uzunluğu gibi detaylı bilgilere yer verilen uygulamada, Artırılmış Gerçeklik teknolojisinden faydalanarak parkurları görüntüleyebiliyorsunuz. Uygulamada yer alan AR’la Parkurları Görüntüle seçeneğine tıkladıktan sonra iPhone ve iPad cihazlarınızın kamerasını ufuk çizgisinde sağ ve sol yönlere doğru hareket ettirerek parkurları görüntüleyebilmeniz mümkün hale getirilmiş. Eğer siz de bu tür aktivitelerden hoşlanıyorsanız, Kocaeli Yürüyüş Parkurları uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • ViewRanger

    ViewRanger uygulamasında yürüyüş, koşu ve bisiklet aktiviteleri için uygun rotaları görebilirsiniz.
  • Enuygun

    Enuygun uygulaması ile seyahatlerinizi en uygun fiyatlarla gerçekleştirebilirsiniz.
  • Bizİzmir

    Bizİzmir uygulamasında birçok etkinlikten, sosyal sorumluluk projelerinden ve yürütülen çalışmalardan haberdar olabiliyorsunuz.
  • Outings

    Outings uygulaması ile yeni yerler keşfetmek için seyahat planlarınızı oluşturabilirsiniz.
  • FlixBus

    FlixBus uygulaması ile Avrupa'daki 29 ülkeyi gezebilmek için bilet satın alabilirsiniz.
  • Anadolujet'le Anadolu Cepte

    Anadolujet'le Anadolu Cepte uygulamasıyla birçok şehir için turistik gezi rehberine ulaşabilirsiniz.
  • Avanos | Kapadokya

    Avanos | Kapadokya uygulaması ile Avanos'taki otelleri, gezilecek yerleri ve restoranları keşfedebilirsiniz.
  • Muğla Kent

    Muğla Kent uygulaması ile Muğla'da turistik yerleri kolayca keşfedebilirsiniz.