Kolor!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
25 MB DOSYA BOYUTU

Aynı renkleri bir araya getir.

Kolor! oyunu Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir masa oyunudur.

Zeka oyunları oynamayı sevenler burada mı? Hem oyun oynayarak güzel vakit geçirmek hem de zekanızı geliştirecek aktivitelerde bulunmak istiyorsanız bu oyun tam size göre. İstediğiniz her ortamda zevkle oynayabilirsiniz.

Oyun aslında çok kolay bir kuraldan oluşuyor. Aynı renkleri bir araya getirerek patlamalarını sağlamalısınız. Bunun için de size yerleştirmek için verilen blokları doğru konumlandırmanız gerekiyor. Strateji yapma yeteneğiniz varsa hemen çözebileceğiniz eğer yoksa da bir kaç bölümde kendinizi geliştirebileceğiniz harika bir oyun. Ortadaki tabloda ne kadar az boyalı alan kalırsa sizin için o kadar iyi. Problem çözme becerilerinizi geliştirmenize yardımcı olacak yaratıcı bir oyun. Siz de oyun oynayarak hem eğlenip hem de öğrenmek istiyorsanız bu oyunu indirip hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Oyunu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

 

sedanur Bolat

Kolor!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
136 MB DOSYA BOYUTU

Aynı renkleri bir araya getir.

Kolor! oyunu iOS işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir masa oyunudur.

Zeka oyunları oynamayı sevenler burada mı? Hem oyun oynayarak güzel vakit geçirmek hem de zekanızı geliştirecek aktivitelerde bulunmak istiyorsanız bu oyun tam size göre. Pratik olması sebebi ile istediğiniz her ortamda zevkle oynayabilirsiniz. Renkli bir atmosfere sahip olduğu için de elinizden düşürmek istemeyeceksiniz.

Oyun aslında çok kolay bir kuraldan oluşuyor. Aynı renkleri bir araya getirerek patlamalarını sağlamalısınız. Bunun için de size yerleştirmek için verilen blokları doğru konumlandırmanız gerekiyor. Strateji yapma yeteneğiniz varsa hemen çözebileceğiniz eğer yoksa da bir kaç bölümde kendinizi geliştirebileceğiniz harika bir oyun. Ortadaki tabloda ne kadar az boyalı alan kalırsa sizin için o kadar iyi. Bu şekilde oyunu devam ettirerek kendi rekorunuzu kırmaya çalışabilirsiniz. Problem çözme becerilerinizi geliştirmenize yardımcı olacak yaratıcı bir oyun. Siz de oyun oynayarak hem eğlenip hem de öğrenmek istiyorsanız bu oyunu indirip hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Oyunu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

 

sedanur Bolat

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Catan Universe

    Zevkli ve keyifli bir masa oyunu
  • KlikIt Original

    Zevkli deneyim sunan bir masa oyunu
  • Çanak Okey Extra

    Popüler okey oyunu Çanak Okey Extra, mobilde!
  • Carrom Disc Pool

    Carrom Disc Pool: Popüler masa oyunu mobilde!
  • Tavla Go (Backgammon Go)

    %100 adil oyun mekaniğiyle mobildeki en iyi online tavla oyunu
  • Plato: Best Multiplayer Games

    Android tabanlı mobil cihazlarda çalışan Plato mobil uygulaması, aynı platformda hem oyunları hem de sohbeti barındıran ve hoş vakit geçirebileceğiniz bir masa oyunu uygulamasıdır.
  • Monopoly GO APK

    MONOPOLY GO!, akıllı telefonlarınızda arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz bir masa oyunudur.
  • Okey JOJO APK

    Okey, Türkçe Texas Poker, 101 Okey bir arada