Köşe Yazarları ve Haberler

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
15.5 MB DOSYA BOYUTU

Gündemdeki haberleri ve köşe yazılarını, Köşe Yazarları ve Haberler uygulaması ile tek bir platformdan inceleyebilirsiniz.

Köşe Yazarları ve Haberler uygulaması ile iOS cihazlarınızdan binlerce gazete ve köşe yazarını kolayca takip edebilirsiniz.

Birden fazla kaynaktan haber okuma zorluğunu ortadan kaldıran Köşe Yazarları ve Haberler uygulaması, 1000’den fazla gazeteyi ve 100 bini aşkın köşe yazarını sizlere sunuyor. Gündem, spor, ekonomi, siyaset, sağlık, kültür & sanat ve diğer kategorilerde yayınlanan güncel haberleri inceleyebileceğiniz Köşe Yazarları ve Haberler uygulamasında, köşe yazılarına yorum yapabilmeniz de mümkün.

Haber kaynaklarını ve haberleri özelleştirebilmenize olanak sağlayan Köşe Yazarları ve Haberler uygulamasında, dilediğiniz kaynakları seçerek sadece bu kaynakların içeriklerini görüntüleyebilirsiniz. Köşe yazılarını sonra okunacaklar listesine ekleyebileceğiniz uygulamada, gece modu özelliğiyle daha rahat okuma imkanına sahip olabilirsiniz. Çok okunan yazarlar listesini de sizlere sunan Köşe Yazarları ve Haberler uygulaması, ekran rengi, yazı tipi ve boyutu, satır aralıkları vb. okuma seçeneklerini özelleştirme işlevleri de sunuyor. Eğer siz de birden çok kaynaktan haberleri ve köşe yazılarını tek bir platform üzerinden takip etmek istiyorsanız, Köşe Yazarları ve Haberler uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sesli Köşe Yazıları

    Sesli Köşe Yazıları uygulaması, takip ettiğiniz yazarların güncel köşe yazılarını sesli olarak dinlemenizi sağlıyor.
  • Apple News

    Apple News (Haberler): En iyi gazete ve dergiler tek bir uygulamada
  • Bundle

    Bundle ile tüm haber siteleri tek bir uygulamada! Bundle Haber ile son dakika gelişmeleri, yerel haberler anında cebinizde.
  • Haber Global

    Gündemi yakından takip etmek istiyorsanız, Haber Global uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • BirGün Gazetesi

    BirGün Gazetesi, ülke ve dünya gündemindeki son gelişmeleri sizlere sunuyor.
  • Yeniçağ

    Yeniçağ uygulaması ile ülke ve dünya gündeminden anında haberdar olabilirsiniz.
  • TGRT Haber

    TGRT Haber uygulaması, ülke ve dünya gündemindeki son gelişmeleri sizlere sunuyor.
  • Milli Gazete

    Milli Gazete uygulamasında son gelişmeleri akıllı telefonlarınızdan takip edebilirsiniz.