Kudos

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME

Çocuklara güvenli bir ortam sunan sosyal medya uygulaması

Kudos, Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Çocuklara özel bir uygulama olarak nitelendirebileceğim Kudos ile çocuklarınızı daha güvenli bir atmosfere emanet edebiliyorsunuz.

Çocukların sosyal medyada daha güven içerisinde olmasına yardımcı olmaya çalışan Kudos, hem ebeveynlerin içini rahat tutuyor hemde çocuklara daha güvenli bir atmosfer sağlıyor. Çocukların kendilerini daha iyi ifade etmelerine de yardımcı olan uygulamada pek çok insanlık dersini alabiliyorlar. Saygı ve özgüven gibi temel konularda kendilerini geliştirebilen çocuklar sosyal bir deneyim yaşamaya da olanak sağlıyor. Çocuğu olan her ebeveynin telefonunda mutlaka olması gereken Kudos ile resim paylaşımı da yapabiliyorsunuz. Çocuklara yönelik olması nedeniyle de oldukça kolay bir arayüze sahip olan Kudos'u mutlaka denemelisiniz. Ayrıca 2017'in en iyi uygulamaları arasında yer almayı da başaran Kudos sizleri bekliyor.

Kudos uygulamasını Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Kudos

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
33 MB DOSYA BOYUTU

Çocuklara özel olarak geliştirilen bir sosyal medya uygulaması

Kudos, iOS işletim sistemine sahip cihazlarınızda kullanabileceğiniz çocuklar özel bir sosya medya uygulaması olarak dikkatimizi çekiyor. Güvenli bir ortamı çocuklara sunmayı amaç edinen Kudos ile çocuklarınız güvende oluyor.

Çocukların sosyal medya deneyimlerini güvenli bir şekilde yaşamaları için hizmet eden Kudos, çocuğu olan her ebeveynin telefonunda mutlaka olması gereken bir uygulamadır. Güvenli bir atmosferi çocuklara sunan Kudos, çocukların sosyal medyada daha güven içerisinde olmasına yardımcı oluyor. Bu sayede hem ebeveynlerin içini rahat tutuyor hemde çocuklara daha güvenli bir atmosfer sağlıyor. Çocukların kendilerini daha iyi ifade etmelerine de yardımcı olan uygulamada çocuklar saygı, sevgi ve özgüven gibi konularda kendilerini geliştirebiliyorlar. Çocuklarınızı denetim altında tutmanıza olanak sağlayan Kudos ile fotoğraf paylaşımı da yapabiliyorsunuz. Kudos uygulaması aynı zamanda Google tarafından yılın en iyi uygulamaları arasında seçildi. Kudos uygulamasını kaçırmayın.

Kudos uygulamasını iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Testfoni

    Eğlenceli testlerin yer aldığı bir sosyal medya uygulaması
  • HAGO

    Eşsiz vakit geçirebileceğiniz bir sosyal medya uygulaması
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.