Land of Doran

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
93 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz tasarımlarıyla göz kamaştıran savaşçıları yöneterek macera dolu anlar geçireceğiniz sürükleyici bir oyundur.

Farklı özelliklere bürünmüş eşsiz karakterleri yöneterek macera dolu bir serüvene atılacağınız ve nefes kesen savaşlara katılacağınız Land of Doran, mobil platformda Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyun severlerin hizmetine sunulan ve oldukça geniş bir oyuncu grubu tarafından keyifle oynanan kaliteli bir oyundur.

3 boyutlu grafikleri ve etkileyici karakter tasarımları ile oyunculara eşsiz bir deneyim kazandıran bu oyunda yapmanız gereken, kendinize uygun karakteri seçerek rakiplerinizle birebir mücadele etmek ve görevleri tamamlayarak seviye atlamaktır.

Oyunu online platformda oynayarak dünyanın farklı bölgelerindeki güçlü oyuncularıyla karşılaşabilir ve kozlarınızı paylaşabilirsiniz. Çapraz sunucu savaşlarına katılarak çevrenizdeki oyuncularla savaşabilir ve ganimet toplayarak karakterlerinizi geliştirebilirsiniz.

Oyunda 3 farklı karakter kategorisi yer almaktadır. Büyücü, okçu ve savaşçı karakterlerden dilediğinizi seçerek farklı sınıflarda savaşlar yapabilir ve karakterlerinizi özelleştirerek dilediğiniz özelliği ekleyebilirsiniz.

Macera oyunları kategorisinde kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak oyuncuların hizmetine sunulan Land of Doran, eşsiz savaş kahramanlarını yöneterek aksiyon dolu anlar geçireceğiniz kaliteli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

Land of Doran

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
932.1 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz tasarımlarıyla göz kamaştıran savaşçıları yöneterek macera dolu anlar geçireceğiniz sürükleyici bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde ulaşacağınız ve bağımlısı olacağınız Land of Doran, birbirinden güzel ve etkileyici karakterlerden oluşan güçlü savaşçıları yöneterek macera dolu bir serüvene atılacağınız eğlenceli bir oyundur.

Kaliteli 3 boyutlu grafikleri ve sürükleyici hikayesi ile sıkılmadan oynayacağınız bu oyunda amaç, farklı özelliklere ve yeteneklere sahip onlarca avatar arasından dilediğinizi seçerek aksiyon dolu savaşlara katılmak ve ganimet toplayarak görev haritasındaki yeni düşmanların kilidini açmaktır.

Karakterler savaşçı, büyücü ve okçu olmak üzere 3 farklı kategoride yer almaktadır. Okçuyu seçerek rakiplerinize seri ok atışları yapabilirsiniz. Büyücü ile akıl almaz iksirler hazırlayabilir ve rakiplerinizi beklemedikleri anda etkisizleştirebilirsiniz.

Ayrıca savaşçıyı seçerek farklı saldırı özelliklerini kullanabilir ve online arenada katılacağınız nefes kesen savaşlarda kullanabilirsiniz.

Mobil oyunlar arasında macera kategorisinde kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak oyun severlerin hizmetine sunulan Land of Doran, 500 binden fazla oyun tutkunu tarafından benimsenen sürükleyici bir oyun olarak ön plana çıkmaktadır. 

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Shadow Land

    Benzersiz tehlikeler ile karşılaşacağız.
  • Trials of Heroes: Idle RPG

    100’den fazla karakter ile karşılaşacağız.
  • Chimeras: The Signs of Prophecy

    Doğaüstü olayların ve esrarengiz cinayetlerin yer aldığı macera dolu bir oyun olarak göze çarpıyor.
  • Royal Detective: Legend of the Golem

    Taş yaratıklara karşı mücadele edeceğiniz macera dolu bir oyun olarak dikkat çekiyor.
  • Hidden Expedition: Dawn of Prosperity

    Deprem araştırmaları yapabileceğiniz macera dolu bir oyun olarak göze çarpıyor.
  • Dawn of the Dragons

    Dev ejderhalarla mücadele ederek aksiyon dolu RPG savaşları yapacağınız sürükleyici bir oyundur.
  • War Of Champions Idle RPG

    Dev yaratıklara mücadele ederek aksiyon dolu anlar geçireceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Law of Creation: A Playable Manga

    Farklı özelliklere sahip onlarca karakter ile macera dolu bir serüvene atılabileceğiniz eşsiz bir oyundur.