Landlord GO

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME
13 MB DOSYA BOYUTU

Zengin olmanın yollarını arayacağız.

Mobil simülasyon oyunu olarak yayınlanan ve şuana kadar oyuncuların beğenisini kazanmayı başaran Landlord GO her kesimden oyuncuya ulaşmaya devam edecek gibi görünüyor.

Reality Games LTD tarafından geliştirilen ve oynaması ücretsiz olarak yayınlanan Landlord GO’da oyuncular işletme simülatör deneyimi yaşayacaklar. Ticaret unsurlarını tek bir yapıda birleştiren geliştirici ekip, oyunculara enfes bir deneyim sunmayı vadediyor.

İlk artırılmış gerçekçilik oyunu olarak oyuncuların beğenisini kazanmayı başaran yapım da oyuncular paraları ile yatırım yapacak, diğer oyuncular ile ticaret anlaşmaları gerçekleştirecek, yerleşmiş dijital mülkleri satın almaya çalışacaklar.

Çevrelerindeki mülklere yatırım yapacak olan oyuncular olumlu ve olumsuz sonuçlar eşliğinde zengin olmaya çalışacaklar.

Piyasadaki en iyi işletme oyunlarından bir tanesi olan Landlord GO 100 binden fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam ediliyor.

Doğukan Çağlakpınar

Landlord GO

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
250.2 MB DOSYA BOYUTU

Zengin olmanın yollarını arayacağız.

Piyasadaki en iyi işletme oyunlarından bir tanesi olarak ifade edilen ve günümüzde oynaması ücretsiz olarak yayınlanan Landlord GO başarılı gidişatına kaldığı yerden devam ediyor.

Simülasyon oyunları arasında yer alan ve tamamen oynaması ücretsiz olan yapım içerisinde oyuncular ekran üzerinde yer alan gayrimenkulleri satın alacak, satacak ve para kazanmanın yollarını arayacaklar.

Gerçek dünyaya dayalı detayların yer aldığı yapım içerisinde oyuncular attıkları adımların sonucunda hem olumlu hem de olumsuz durumlar ile karşılaşabilecekler.

Diğer oyunculara karşı da mücadele edebileceğimiz yapım içerisinde mülkler alıp satarak para kazanacak, büyük bir zenginlik imparatorluğu kurmaya çalışacağız.

100 binden fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam edilen Landlord GO oyuncu kitlesini artırmaya devam ediyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Train Go

    Demiryollarını yöneteceğiz.
  • Idle Racing GO

    Farklı bir yarış atmosferi bizleri bekliyor.
  • Landlord APK

    Landlord APK, Foursquare Swarm ile entegre çalışan finans, ekonomi, iş yönetimi oyunu. Gayrimenkul alıp satma, coin, para üzerine harika bir simülasyon oyunu.
  • Piggy GO

    Gerçek zamanlı dünya turuna çıkacağız.
  • Puzzle Go

    Sudoku tarzındaki bulmacaları çözmeye çalışacağız.
  • Fisherman Go

    Eğlenceli bir balık tutma oyunu oynayacağız.
  • Go Fish

    Balık avlama konusunda yeteneklerimizi sergileyeceğiz.
  • Go Fish: Jurassic Pond

    Okyanuslarda balık avlayacağız.