Lanota

ÜCRETSİZ
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
56 MB DOSYA BOYUTU

Zorlu parkurlarda yarışarak birbirinden güzel melodiler keşfedebileceğiniz eğlenceli bir müzik oyundur.

Onlarca farklı parkurda yarışarak ritme ayak uydurup keyif verici müzikler oluşturabileceğiniz Lanota, 500 binden fazla oyun sever tarafından keyifle oynanan ve ücretsiz olarak sunulan kaliteli bir oyundur.

Basit ama eğlendirici grafikleri ve benzersiz müzikleri ile oyunculara sıra dışı bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken, çeşitli parkurlarda yer alan blokları uygun yerlere fırlatarak doğru notalara basmak ve sizden istenilen melodileri oluşturmaktır. Sürekli dönen bir dairenin içinde bulunan mekanizmadan yararlanarak blokları belirtilen bölgelere fırlatmalı ve uygun sesleri çıkartarak eğlenceli müzikler oluşturmalısınız. Dairenin dönme hızı git gide arttığından elinizi çabuk tutmalı ve blokları zamanında fırlatarak istenilen melodiyi çalmalısınız.

Oyunda birbirinden zor onlarca farklı bölüm ve her bölümde eşsiz melodiler yer almaktadır. Ritme ayak uydurarak parkurda dikkatlice yarışmalı ve keyif verici müzikler icra etmelisiniz. Özellikle müzik tutkunları için tasarlanan eğlenceli bir oyun sizleri bekliyor.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz Lanota, müzik oyunları arasında yer alan ücretsiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Lanota

ÜCRETSİZ
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
907.2 MB DOSYA BOYUTU

Zorlu parkurlarda yarışarak birbirinden güzel melodiler keşfedebileceğiniz eğlenceli bir müzik oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun severlerle buluşan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesine sahip olan Lanota, farklı platformlarda yarışarak ritme ayak uydurmanız gereken eğlenceli bir müzik oyunudur.

Kaliteli grafikleri ve keyif verici melodileriyle dikkat çeken bu oyunda amaç, sürekli dönen daire şeklindeki bir mekanizmayı kontrol ederek ritme göre hareket etmek ve blokları uygun bölgelere fırlatarak doğru sesleri çıkartmaktır. Daire dönerken blokları aralıksız olarak fırlatmalı ve notaları es geçmeden bütün parkuru tamamlamalısınız. Bu sayede eğlenceli müzikler oluşturabilir ve yeni melodilerin kilidini açabilirsiniz. Daire git gide hızlandığından dairenin hızına uygun davranmalı ve blokları dikkatlice yerlerine atmalısınız.

Oyun içerisinde birbirinden zor yüzlerce farklı bölüm ve oluşturabileceğiniz onlarca eğlenceli melodi yer almaktadır. Ritme uygun hareket ederek sizden istenilen müzikleri çalabilir ve seviye atlayabilirsiniz.

Yüz binlerce oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan ve ücretsiz olarak hizmet veren Lanota, mobil platformda müzik oyunları arasında yer alan benzersiz bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sonic Cat

    Müzik eşliğinde karşımıza çıkan nesneleri toplayacağız.
  • Audistar Mobile

    Onlarca farklı dans gösterisine katılacağınız eşsiz bir müzik oyunudur.
  • BanG Dream Girls Band Party

    Müzik konusundaki yeteneklerimizi sergileyeceğiz.
  • Love Live

    Eğlenceli şarkıların yer aldığı keyif verici bir müzik ritim oyunu olarak öne çıkıyor.
  • RhythmStar: Music Adventure

    Farklı karakterler ile eğlenceli melodiler oluşturabileceğiniz keyif verici bir müzik oyundur.
  • Epic Band Clicker

    Onlarca farklı müzik aletini kullanarak eğlenceli melodiler oluşturabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Epic Party Clicker

    Birbirinden güzel onlarca farklı melodinin ritmini tutabileceğiniz eşsiz bir müzik oyunudur.
  • Dancing Ballz

    Platform üzerinde ilerlemeye çalışacağız.