Law of Creation: A Playable Manga

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
57 MB DOSYA BOYUTU

Farklı özelliklere sahip onlarca karakter ile macera dolu bir serüvene atılabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Onlarca farklı karakterden dilediğinizi yöneterek macera dolu bir serüvene atılacağınız Law of Creation, 500 binden fazla oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan sıra dışı bir oyundur.

Çarpıcı grafikleri ve keyif veren ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, evrende gerçekleşen olağanüstü olayları inceleyerek bir anda ortaya çıkan zombilerle mücadele etmek ve insanlığı büyük bir beladan kurtarmaktır. Oyunda farklı özel güçlere sahip birçok karakter yer almaktadır. Kendi karakterinizi seçerek maceraya atılmalı ve esrarengiz mekanlarda dolaşarak zorlu görevleri yerine getirmelisiniz. Sürükleyici özelliği ve sıra dışı tasarımı ile sıkılmadan oynayabileceğiniz eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda onlarca farklı kadını ve erkek karakter yer almaktadır. Her birinin farklı özellikleri ve silahları bulunmaktadır. İstediğiniz karakteri seçerek zombilerle savaşabilir ve görevleri tamamlayarak sır dolu olayları açığa çıkartabilirsiniz.

Android ve İOS işletim sitemlerine sahip tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan Law of Creation, mobil platformda macera oyunları arasında bulunan ve ücretsiz olarak sunulan keyif verici bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

Law of Creation: A Playable Manga

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
651.6 MB DOSYA BOYUTU

Farklı özelliklere sahip onlarca karakter ile macera dolu bir serüvene atılabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun severlere sunulan ve yüz binlerce oyuncu tarafından keyifle oynanan Law of Creation, zombilere karşı mücadele ederek evrende gerçekleşen ürpertici olayları araştırabileceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Etkileyici grafik tasarımı ve kaliteli ses efektleri ile oyunculara eşsiz bir deneyim yaşatan bu oyunda yapmanız gereken, farklı özellikleri olan onlarca karakter arasından dilediğinizi seçerek zombilerle savaşmak ve gizemli olayları araştırarak gün yüzüne çıkartmaktır. Evrende garip şeyler olmakta ve neler olduğunu anlamak için harekete geçerek olaya el atmalısınız. Farklı konusu ve sürükleyici bölümleri ile benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyun içerisinde birbirinden ilginç onlarca karakter ve her karakterin kendine has özel güçleri bulunmaktadır. Kendi karakterinizi belirleyerek maceraya atılabilir ve zombilere karşı mücadele vererek insanları bu beladan kurtarabilirsiniz.

Mobil platformda macera oyunları arasında kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak hizmet veren Law of Creation, geniş oyuncu kitlesi ile dikkat çeken kaliteli bir oyun olarak ön plana çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Manga Clash

    Farklı özelliklere sahip yüzlerce savaş kahramanını yönetebileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Trials of Heroes: Idle RPG

    100’den fazla karakter ile karşılaşacağız.
  • Chimeras: The Signs of Prophecy

    Doğaüstü olayların ve esrarengiz cinayetlerin yer aldığı macera dolu bir oyun olarak göze çarpıyor.
  • Hidden Expedition: Dawn of Prosperity

    Deprem araştırmaları yapabileceğiniz macera dolu bir oyun olarak göze çarpıyor.
  • Royal Detective: Legend of the Golem

    Taş yaratıklara karşı mücadele edeceğiniz macera dolu bir oyun olarak dikkat çekiyor.
  • Dawn of the Dragons

    Dev ejderhalarla mücadele ederek aksiyon dolu RPG savaşları yapacağınız sürükleyici bir oyundur.
  • War Of Champions Idle RPG

    Dev yaratıklara mücadele ederek aksiyon dolu anlar geçireceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Christmas Stories: The Gift of the Magi

    Farklı mekanlarda gizli nesnelerin izini sürebileceğiniz macera dolu bir oyundur.