League of Berserk

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
61 MB DOSYA BOYUTU

Onlarca farklı karakterden dilediğinizi yöneterek aksiyon dolu savaşlara katılabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Onlarca farklı savaş kahramanı ve silahla aksiyon dolu savaşlara katılabileceğiniz League of Berserk, oldukça geniş bir oyuncu kitlesine sahip olan ve mobil platformda rol oyunları arasında yer alan eşsiz bir oyundur.

Basit ama eğlenceli grafikleri ve aksiyon dolu sahneleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken tek şey, savaş kahramanınızı ve silahınızı seçerek rakiplerinizle birebir mücadele etmek ve ganimet toplamaktır. Farklı özelliklere ve savaş aletlerine sahip birçok karakter arasından dilediğinizi seçerek zorlu savaşlara katılabilir ve hünerlerinizi sergileyerek rakiplerinizi yerler bir edebilirsiniz. Savaşı kazanmak için stratejik hamleler yapmalı ve rakiplerinizin zayıf yanlarını bularak onları etkisiz hale getirmelisiniz. Aksiyona doyabileceğiniz ve sıkılmadan oynayabileceğiniz benzersiz bir savaş oyunu sizleri bekliyor.

Oyunda farklı görünüme ve özel güçlere sahip onlarca karakter bulunmaktadır. Ayrıca düşmana karşı kullanabileceğiniz kılıç, balta, dikenli top, balyoz ve daha birçok ölümcül silah yer almaktadır.

Android ve İOS işletim sistemine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişebileceğiniz League of Berserk, ücretsiz oyunlar arasında bulunmaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

League of Berserk

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
77.2 MB DOSYA BOYUTU

Onlarca farklı karakterden dilediğinizi yöneterek aksiyon dolu savaşlara katılabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun tutkunlarına hizmet veren League of Berserk, farklı savaş kahramanlarını ve silahları kullanarak rakiplerinizle birebir mücadele edebileceğiniz ve aksiyona doyacağınız sıra dışı bir oyundur.

Basit ama bir o kadarda etkileyici grafikleri ve eşsiz savaş sahneleri ile oyun severlere aksiyon dolu bir deneyim sunan bu oyunda amaç, çeşitli silah ve karakterlerden yararlanarak düşmanlarınızı etkisiz hale getirmeli ve ganimet toplayarak savaş haritasında yolunuza devam etmelisiniz. Dilediğiniz karakteri seçerek savaşabilir ve farklı silahlar kullanarak rakiplerinizi tek tek öldürebilirsiniz. Sıkılmadan oynayacağınız sürükleyici bir savaş oyunu sizleri bekliyor.

Oyun içerisinde birçok savaş platformu ve birbirinden farklı özelliklere sahip onlarca karakter yer almaktadır. Ayrıca savaşlarda kullanabileceğiniz balta, kılıç, ok, balyoz, dikenli tokmak ve daha yüzlerce silah bulunmaktadır. Ganimet toplayarak yeni silahlar alabilir ve daha güçlü olabilirsiniz.

Mobil platformda rol oyunları kategorisinde yer alan ve binlerce oyun sever tarafından keyifle oynanan League of Berserk, ücretsiz olarak hizmet veren kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Eternity Legends: League of Gods Dynasty Warriors

    Farklı oyuncular ile savaşacağız.
  • Trials of Heroes: Idle RPG

    100’den fazla karakter ile karşılaşacağız.
  • Royal Detective: Legend of the Golem

    Taş yaratıklara karşı mücadele edeceğiniz macera dolu bir oyun olarak dikkat çekiyor.
  • Hidden Expedition: Dawn of Prosperity

    Deprem araştırmaları yapabileceğiniz macera dolu bir oyun olarak göze çarpıyor.
  • Chimeras: The Signs of Prophecy

    Doğaüstü olayların ve esrarengiz cinayetlerin yer aldığı macera dolu bir oyun olarak göze çarpıyor.
  • War Of Champions Idle RPG

    Dev yaratıklara mücadele ederek aksiyon dolu anlar geçireceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Dawn of the Dragons

    Dev ejderhalarla mücadele ederek aksiyon dolu RPG savaşları yapacağınız sürükleyici bir oyundur.
  • Mystery of the Ancients Deadly Cold

    Sırlarla dolu mekanlarda kayıp eşyaların izini sürebileceğiniz macera dolu bir oyundur.