League of Legends Counter

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
1/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
228 TOPLAM İNDİRME

League of Legends Counter, şampiyon seçimi yaparken karşı şampiyonları seçmeniz için rehberlik eden bir Android uygulamasıdır.

League of Legends'ta bildiğiniz üzere her şampiyonun yeteneklerini karşılayan başka şampiyonlar bulunuyor. Koridorda daha rahat bir şekilde oynayabilmeniz için hangi şampiyonu seçeceğinize dikkat etmeniz gerekiyor. Seçilen şampiyonun karşı şampiyonunu seçerseniz, hem koridorda daha rahat şekilde son vuruş yaparsanız hem de olağan bir tehlikede takas yapma şansınız daha fazla olur.

League of Legends Counter isimli mobil uygulama ile daha uygun şampiyon tercihleri yapabilirsiniz. Seçilen şampiyonu uygulama üzerinde seçerek, şampiyon karşısına alınabilecek şampiyonlar sırasıyla sunuluyor. Sunulan şampiyonların sırası şampiyonu karşılamasına göre değişiyor.


League of Legends'ı sitemiz üzerinden indirebilirsiniz.

Oğuzhan Arslan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • CounterPicks League of Legends

    CounterPicks League of Legends, popüler MOBA oyunu League of Legends'ta şampiyonu seçimi yaparken seçeceğiniz şampiyon konusunda size yardımcı olur.
  • LoLNexus

    LoLNexus, League of Legends'taki aktif oyunlarda bulunan takım arkadaşlarımızın veya düşmanlarımızın rün sayfası, kabiliyet ağacı, oynadığı şampiyona ait istatiklikleri gibi bir çok bilgiyi bize sunan bir uygulamadır.
  • League of Legends Jungler

    League of Legends Jungler, bilgisayar üzerinden LoL oynayan oyunculara ormancı rolünde yardımcı olmak ve kendilerini geliştirmelerini sağlamak amacıyla geliştirilen ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • League of Legends Champions

    League of Legends Champions, dünyanın en popüler oyunlarından biri olan League of Legends içerisinde yer alan şampiyonlar hakkında detaylı bilgiler öğrenmenizi sağlayan ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • Last Hit - League of Legends

    League of Legends oynayanların bilgisayar başında olmadan oynayabileceği bu oyun ile son vuruş antrenmanları yapmanız mümkün.
  • League of Legends: Wild Rift

    League of Legends: Wild Rift ile sürükleyici bir MOBA dünyasını deneyimleyeceksiniz.
  • LoL Messenger

    LoL Messenger isimli uygulama, League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurmanızı sağlıyor. Bu sayede siz oyunda değilken bile League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurabiliyorsunuz.
  • Dravenize - League of Legends

    Dravenize, League of Legends oyuncularının ilgisini çekmeyi başaran ve yüzünüze oyuna ait eşyalar ve Draven bıyığı eklemenizi sağlayan eğlenceli bir Android uygulamasıdır.