Learn English

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
610 TOPLAM İNDİRME
242 MB DOSYA BOYUTU

Eğlenceli ve interaktif bir çizgide ilerleyen English ile İngilizce bilgilerinizi tazeleyebilir ve yeni konular öğrenebilirsiniz.

Learn English isimli bu ücretsiz uygulama sayesinde hem sıfırdan İngilizce öğrenebilir hem de bildiğiniz konularda pratik yapabilirsiniz. ABD, İngiltere, Fransa, Rusya, Çin ve Brezilya gibi ülkelerde en çok indirilen uygulamalar arasında yer alan English, yabancı dil konusunda kullanıcılara farklı metodlar eşliğinde verimli bir öğrenim deneyimi sunuyor.

Uygulama hızlı teknikleriyle ön plana çıkmakta. Bir başka deyişle English diğer İngilizce uygulamalarının tersine konuları mümkün olduğunca hızlı öğretmeye çalışıyor. Uygulama çalışmak için hiçbir şekilde internet bağlantısına ihtiyaç duymuyor ve dilediğiniz zamanda ulaşılabilir durumda hazır bekliyor. Uzun araştırmalar sonucunda elde edilen en verimli öğrenme teknikleri üzerine kurulan English sayesinde gereksiz yere vakti ve para kaybetbeden İngilizce öğrenebilirsiniz.

Animasyonlu videolar ve interaktif egzersizlerle zenginleştirilmiş English ile son derece keyifli bir egzersiz dizisi sizleri bekliyor. Eğitim konusunda çoğu uygulama yeteri kadar eğlenceli olamıyor ve bu yüzden kullanıcılar bir süre sonra sıkılarak uygulamayı kullanmaktan vazgeçiyor. English'te bu durum mümkün olduğunca engellenmeye çalışılmış.

İngilizce hayatımızın çok önemli bir parçası. Siz de bu konuda geri kaldığınızı düşünüyorsanız, bu uygulamaya göz atmanız yerinde olacaktır.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Cake - Learn English

    Cake - Learn English İndir (iOS): Videolardan İngilizce öğrenin.
  • Learn English with Films

    Learn English with Films, iPhone veya iPad cihazınızda kolaylıkla İngilizce öğrenmenizi sağlayan başarılı bir uygulamadır.
  • Drops: Learn English

    Drops: Learn English uygulamasıyla günde sadece 5 dakikanızı ayırarak İngilizce öğrenebilirsiniz.
  • Say Hello - Learn English

    İngilizce pratik yapmak, seviyesini geliştirmek isteyenler için
  • Learn Italian

    Learn Italian, iOS kullanıcıların İtalyanca öğrenmesi için gerekli tüm içeriği içinde bulunduran geniş kapsamlı bir eğitim uygulamasıdır.
  • English Irregular Verbs

    English Irregular Verbs, İngilizce öğrenirken dikkat etmeniz gereken düzensiz filleri size öğretmeye çalışan bir eğitim uygulamasıdır.
  • Simply Learn German

    Simply Learn German uygulamasını kullanarak Almanca'yı kolayca öğrenebilmeniz mümkün hale geliyor.
  • English Dictionary

    English Dictionary, iOS cihazlarımız üzerinde kullanabileceğimiz bir İngilizce sözlük uygulaması.