Lettrs

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME

Lettrs uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan arkadaşlarınıza kişisel mesajlarınızı gönderebilirsiniz.

Lettrs uygulaması, hem özlü sözler ya da anılar paylaşmak hem de tanıdıklarımıza mesajlar gönderebilmek için hazırlanmış ücretsiz bir uygulama olarak karşımıza çıktı ve Android işletim sistemli cihazlarda kullanılabiliyor. Uygulamanın tüm fonksiyonlarına çok kolay bir şekilde erişmek mümkün olduğu için mesajlarınızı renklendirme ve süsleme konusunda bir sıkıntı yaşamayacağınıza da eminim.

Duygusal ya da kişisel mesajlar paylaşmak Facebook ya da Twitter hesaplarında biraz garip karşılandığı için bu tip ihtiyaçlarınızda Lettrs'ı kullanabilir, ayrıca hazırladığınız mesajlarınıza kendi imzanızı ekleyebilir, temalarını değiştirerek daha da çekici hale getirebilirsiniz.

Uygulamada hem bireysel olarak kullanıcılara mesajlar göndermek hem de kendi duvarınızda paylaşımlar yapmak mümkün. Dolayısıyla kimin neyi göreceğine karar verebiliyorsunuz. Bunun yanında diğer sosyal ağlardaki hesaplarınızda paylaşımlar yapmak da gerekli sosyal ağ paylaşım butonlarıyla mümkün.

Dilerseniz yazdıklarınıza fotoğraflar ve konum bilgileri de ekleyebilir, böylece mesajınızın duygusal yoğunluğunu arttırabilirsiniz de. Sıradan sosyal medya uygulamalarından sıkıldıysanız ve tanıdığınız insanlarla daha samimi bir şekilde iletişim kurmak istiyorsanız deneyebileceğiniz uygulamalardan olan Lettrs'ın iOS sürümü de mevcut ve iOS'taki arkadaşlarınızı da davet edebilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

Lettrs

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
14.3 MB DOSYA BOYUTU

Lettrs uygulaması ile iPhone ve iPad cihazlarınızda kolayca arkadaşlarınızla özlü sözler paylaşabilirsiniz.

Lettrs uygulaması, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz ilginç sosyal ağ uygulamalarından birisi olarak karşımıza çıkıyor ve ücretsiz olarak kullanıcılara sunuluyor. Her ne kadar Facebook, Twitter gibi sosyal ağlardan aklımıza gelenleri paylaşabilsek bile bu platformların özlü sözler paylaşmak için hazırlanmamaları ve biraz daha düşünsel paylaşımlar yapmak isteyenler için yetersiz olmaları Lettrs uygulamasını daha değerli hale getiriyor.

Çok basit ve anlaşılır bir arayüze sahip olan uygulama, kendi hazırladığınız sözleri veya ünlü kişilerin sözlerini kolayca paylaşmanıza ve bu paylaşımları temalarla süsleyerek daha eğlenceli hale getirmenize imkan tanıyor. Yazdıklarınızı gören diğer kişilerse onları beğenebiliyor ya da kendi profillerinde paylaşabiliyorlar.

Kullanılabilen diğer olanakları listelemek gerekirse;

  • Temalar, eğlenceli figürler ve markalar ile sözleri renklendirme
  • Paylaşımlarınıza imza ekleyebilme
  • Ana dile çeviri olanağı
  • Size yazılan mesajları görme

Uygulamada mesajlarınızı genel olarak paylaşabileceğiniz gibi belirli kişilere de gönderebilir ve böylece tepkilerini görebilirsiniz. Eğer diğer sosyal ağların sözler yazmak için yetersiz ve uygunsuz olduğunu düşünüyorsanız Lettrs'a göz atmayı unutmayın.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.