Letz!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME

Letz!, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir arkadaşlık uygulaması olarak karşımıza çıkıyor.

Letz!, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir sosyal etkinlik ve arkadaşlık uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Yeni arkadaşlar edinebileceğiniz ve bol bol gezebileceğiniz bir atmosfer sağlayan Letz!'i mutlaka denemelisiniz.

Sosyal etkinlik ve tanışma uygulaması olarak ön plana çıkan Letz!, yeni insanlarla tanışıp can sıkıntısı yaşamamanızı sağlıyor. Özgürce buluşma ayarlayıp yeni yerler keşfetme olanağı sağlayan uygulama, evde durmayı sevmeyenlerin telefonlarında mutlaka olması gerekiyor. Kullanıcılarının arkadaşlarıyla hızlı ve güvenli bir şekilde buluşmasını sağlayan Letz'e Facebook hesabınızla giriş yapabiliyorsunuz. Basit bir kullanıma sahip olan uygulamada yapmak istediğiniz etkinliği konu başlığına yazıyor ve daha sonrasında da detay vererek ilan oluşturuyorsunuz. Böylece arkadaşlarınız ya da diğer insanlar etkinliğinize katılabiliyor ve aynı şekilde sizde başkalarının etkinliklerine katılım sağlayabiliyorsunuz. 

Güncel etkinlikleri takip için birebir olan Letz!, mutlaka telefonlarınızda olması gereken bir uygulama diyebilirim. Kolay bir kullanıma ve hoş menülere sahip olan Letz! sizleri bekliyor. Eğer gezmeyi ve yeni insanlarla tanışmayı seven biriyseniz bu uygulama sizin için biçilmiş kaftan diyebilirim.

Letz! uygulamasını Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Letz!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME

Letz!, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir arkadaşlık uygulaması olarak karşımıza çıkıyor.

Letz!, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir sosyal etkinlik ve arkadaşlık uygulamasıdır. Yeni etkinlikler planlayıp başkalarının etkinliklerine katılım sağlayabileceğiniz uygulama ile günleriniz çok eğlenceli geçiyor.

Arkadaşlarınızla doyasıya gezip eğlenebileceğiniz bir ortam sunan Letz!, basit kullanımı ve işlevselliği ile ön plana çıkıyor. Gezmeyi seven ve evde duramayanların mutlaka denemesi gereken bu uygulama ile yeni insanlarla da tanışabiliyorsunuz. Uygulama ile özgürce buluşma ayarlayıp yeni yerler keşfeddebiliyorsunuz. Hızlı ve güvenli bir şekilde buluşma organize edilmesini sağlayan Letz'e Facebook hesabınızla giriş yapabiliyorsunuz. Uygulamada etkinlik oluşturmak için ilk olarak etkinliğin konu başlığına yazıyor ve daha sonrasında da detay vererek etkinliğinizi oluşturuyorsunuz. Böylece arkadaşlarınız ya da diğer insanlar etkinliğinize katılabiliyor ve aynı şekilde sizde başkalarının etkinliklerine katılım sağlayabiliyorsunuz. 

Güncel etkinlikleri takip için birebir olan Letz!, mutlaka telefonlarınızda olması gereken bir uygulama diyebilirim. Kolay bir kullanıma ve hoş menülere sahip olan Letz! sizleri bekliyor. Eğer gezmeyi ve yeni insanlarla tanışmayı seven biriyseniz bu uygulama sizin için biçilmiş kaftan diyebilirim. Letz! uygulamasını iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.