LifeAfter - The Day After Tomorrow

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
180 TOPLAM İNDİRME
25 MB DOSYA BOYUTU

LifeAfter - The Day After Tomorrow: Zombili açık dünya online hayatta kalma oyunu

LifeAfter - The Day After Tomorrow, PUBG, Fortnite gibi battle royale, hayatta kalma oyunlarını sevenlerin keyifle oynayacağını düşündüğüm bir yapım. Popüler mobil rol yapma oyunların geliştiricisi NetEase Games tarafından geliştirilen LifeAfter, Çin’de en çok oynanan online hayatta kalma oyunu. Ücretsiz indirilebilir olan oyun, şu anda Çince ancak dünya genelinde indirilmeye açıldığında İngilizce dil desteğine kavuşacak. Açık dünya online hayatta kalma oyunları severleri ekrana kilitleyeceğini düşünüyorum.

Android platformuna yeni çıkış yapan zombili açık dünya hayatta kalma oyunu LifeAfter - The Day After Tomorrow’da insanlardan hayvanlara tüm canlıları zombiye dönüştüren virüsten kaçmayı başaran bir grup insanın yerine geçiyorsunuz. Hastalık, açlık, soğuk, enfekte kapmış insanlar, gizli çalışmalar yapan kuruluşların olduğu bir dünyadasınız. Hayatta kalmayı başaran bir grup insanla bölgeleri keşfe çıkıyorsunuz. Sığınabileceğiniz güvenli yerler arıyor, yiyecek, malzeme, mühimmat bir şeyler bulmak için geziyorsunuz. İster tek başınıza ister güvenilir kişiler bularak birlikte hayatta kalmaya çalışıyorsunuz. Bu arada oyun ekranı çok iyi tasarlanmış. Sağ üst köşede haritadan her şeyi görebiliyor, sol üst köşede sağlık, mühimmat durumunuzu takip edebiliyorsunuz. Zombileri öldürmek için de kimi zaman silahınızı kimi zaman da silahlarınızı kullanıyorsunuz.

 

Erkan Calp

LifeAfter - The Day After Tomorrow

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
1.6 GB DOSYA BOYUTU

LifeAfter - The Day After Tomorrow: Zombili açık dünya hayatta kalma oyunu

LifeAfter - The Day After Tomorrow, Çin’de en çok oynanan online hayatta kalma oyunu. NetEase Games’in iOS platformuna da ücretsiz çıkardığı yeni rol yapma oyunu LifeAfter’da zombilerle dolu dünyada hayatta kalma mücadelesi veriyorsunuz. Açlık, kıtlık, soğuk, enfekte olmuş insanlar, gizli deneysel çalışmalar yapan kuruluşlar, virüsün etkisiyle zombiye dönüşmüş insanlarla dolu bir dünyada bir şekilde hayatta kalmayı başarmış bir grubun yerini alıyorsunuz.

Fortnite, PUBG gibi battle royale, hayatta kalma oyunlarını seviyorsanız zombilerle dolu bitik bir dünyanın içerisine sokan bu oyunu da keyifle oynayacağını düşünüyorum. iOS platformunda da ücretsiz indirilebilir olmasıyla sevindiren yapıma zombili açık dünya online hayatta kalma oyunu diyebiliriz. iPhone’da da iPad’de de keyifli oynanış sunan yapımda hayatta kalanlarla birlikte zombilere, mutantlara karşı mücadele veriyorsunuz. Kalacak bir eviniz yok, yiyeceğiniz yok, mühimmatınız sınırlı! Hayatta kalmak için dışarı çıkmalısınız. Bölge keşfini tek başınıza yapabildiğiniz gibi güvenilir gördüğünüz, hissettiğiniz kişilerle de yapabilirsiniz.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fallen World: Jurassic Survivor

    Dinozorlar, zombilerle dolu kıyamet dünyasında hayatta kalma mücadelesi
  • LifeAfter: Night falls

    Hayatta kalma mücadelesi verdiğiniz bir mobil aksiyon oyunu
  • Black Survival

    PUBG benzeri online hayatta kalma oyunu
  • Escape from Chernobyl

    Serinin ikinci oyununda Çernobil nükleer santraline giriyoruz.
  • Survivor : The Z City

    Survivor : The Z City İndir: Android oyununda zombilerle savaşıyorsunuz.
  • Woodcraft

    Kız arkadaşınızla birlikte adada hayatta kalma mücadelesi veriyorsunuz.
  • Ocean Is Home APK

    Ocean Is Home APK Android oyununda ıssız adada hayatta kalmaya çalışıyorsunuz. Adada hayatta kalma oyunu ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Last Pirate APK

    Last Pirate APK Android macera oyununda ıssız adada hayatta kalma mücadelesi veren bir korsanın yerine geçiyorsunuz.