Link Two

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

Onlarca yiyeceği eşleştirerek görsel hafızanızı güçlendirebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Onlarca farklı yiyeceğiniz yer aldığı eşleştirme bloklarını uygun şekillerde bir araya getirerek yok edeceğiniz ve bulmaca tahtasında yiyeceklerin tamamını eşleştirerek yeni bölümlerin kilidini açacağınız Link Two, mobil platformda masa oyunları arasında yer alan ve ücretsiz olarak hizmet veren zihin açıcı bir oyundur.

Görsel hafızayı destekleyici bulmacaları ve stres giderici bölümleri ile oyunculara sıra dışı bir deneyim kazandıran bu oyunda amaç, birçok yiyeceğin yer aldığı blokları yerlerinden oynatarak hem cinsleriyle eşleştirmek için çeşitli bağlantı yolları çizmek ve platformdaki blokların tamamını yok ederek seviye atlamaktır.

Oyunda birbirinden zorlu ve sürükleyici toplam 1700 seviye yer almaktadır. Dondurma, yaş pasta, pizza, kek, tart, meyve suyu ve daha onlarca gıda ürününü farklı yollardan bir araya getirmek için mücadele etmeli ve puan toplayarak sonraki bölümlere ulaşmalısınız.

Hem Android, hem de İOS sürümleri sayesinde iki farklı platformdan ücretsiz olarak erişebileceğiniz ve bağımlısı olacağınız Link Two, yüz binlerce oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan kaliteli bir eşleştirme oyunu olarak dikkat çekmektedir.

Doğukan Çağlakpınar

Link Two

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
71.7 MB DOSYA BOYUTU

Onlarca yiyeceği eşleştirerek görsel hafızanızı güçlendirebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

1 milyondan fazla oyun sever tarafından tercih edilen ve ücretsiz olarak hizmet veren Link Two, onlarca yiyeceğin yer aldığı eşleştirme bloklarını uygun şekillerde bir araya getirerek zorlu bulmacalar çözeceğiniz ve zihninizi canlandıracağınız eğlenceli bir oyundur.

Özellikle görsel hafızayı kuvvetlendiren ve sürükleyici özelliğe sahip olan bu oyunda yapmanız gereken, yaş pasta, kek, tart, dondurma, meyve suyu, kahve, börek ve daha onlarca gıda ürününün yer aldığı bulmaca tahtasında eşleştirmeler yaparak aynı ürünleri bir araya getirmek ve puan toplayarak seviye atlamaktır.

Bulmaca tahtasındaki tüm yiyecekleri çeşitli yollardan birbirinde bağlayarak yok etmeli ve eşleştirmeyi tamamlayarak sonraki seviyelerin kilidini açmalısınız.

Aynı iki ürünü eşleştirmek için açık yollardan bağlantı kurmalı ve ürünleri eksilterek devam etmelisiniz. Toplamda 1700 zorlu eşleştirme bölümünde mücadele ederek zihin açıcı bulmacalar çözebilir ve görsel hafızanızı geliştirebilirsiniz.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayacağınız Link Two, mobil platformda masa oyunları kategorisinde kendisine yer bulan kaliteli bir yapım olarak ön plana çıkmaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Numberzilla

    Birbirinden farklı masa oyunları oynayacağız.
  • Parchisi STAR Online

    Gerçek zamanlı olarak masa oyunları oynayacağız.
  • Triple Fantasy

    Canavarlar ile savaşacağız.
  • Ironbound

    Stratejik savaşlar yapacağız.
  • Mahjong City Tours

    Bilmeceler çözeceğiz.
  • Dune Warrior

    Karakterimizi yönlendireceğiz.
  • Bingo Party

    Mobil platformda tombala oynayacağız.
  • Mancala

    Eski dönemlerden bu güne kadar popülerliğini koruyan eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.