Linkagoal

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
12 MB DOSYA BOYUTU

Linkagoal, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz hedef tabanlı bir sosyal ağdır.

Linkagoal, kullanıcıların hedeflerini paylaşıp yorumları takip edebildiği, tavsiye alabildiği ve sonuçlarını yazdığı hedef tabanlı sosyal ağ olarak karşımıza çıkıyor. Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletler ile rahatlıkla ulaşabileceğiniz uygulamada, yeni nesil sosyal medya ağlarından birine yakından göz atabilirsiniz. 

Herkesin bir hedefi vardır değil mi? Herhangi bir başarı hedefinden bahsetmiyorum, kişisel hedeflerde olabilir. Şu kadar kilo vereceğim, dönem sonuna kadar şu kadar kitap okuyacağım, proje ödevini şu tarihte teslim edeceğim, bu yaz Maldivler'e tatile gitmeyi planlıyorum vs... Linkagoal işte bu tarz hedefleri bir sosyal medya platformunda bir araya getiriyor ve kullanım kolaylığı sayesinde hedeflerinizi çevrenizle rahatlıkla paylaşabiliyorsunuz. 

Öncelikle uygulamanın oldukça başarılı olduğunu söylemekte fayda var. Tasarım olarak yeni nesile gayet uygun olduğunu söyleyebilirim. Amacını ise yukarıda yazdığım gibi insanların kendi hedeflerini oluşturma ve paylaşmaya teşvik etmeye çalıştığı şeklinde özetleyebiliriz. Kullanımı da bir o kadar kolay. Sisteme bir hedef eklerken kullanıcıların önce bir hedef eklemeleri gerekiyor. Daha sonra hedefin açıklamasını ve kategorisini yazıyorsunuz. Diğer kullanıcılar bu hedefleri görüyor ve sırasıyla şu işlemleri gerçekleştirebiliyor: Beğeni, yorum, tavsiye ve hedefe ulaşmak için gerekli olan adımları paylaşabiliyorlar. 

Hedef tabanlı sosyal ağ olan Linkagoal uygulamasını tamamen ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Tek kötü yanı şimdilik İngilizce olması ve genellikle yabancıların kullanması. Ülkemizde kullanımı yaygınlaştıkça önemli bir yer edineceğini düşünüyorum. Bu bağlamda denemenizi mutlaka öneririm. 

Gökhan Abay

Linkagoal

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
16.9 MB DOSYA BOYUTU

Linkagoal, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir hedef tabanlı sosyal ağdır.

Linkagoal, hedeflerinizi sosyal medyada paylaşmanıza imkan sağlayan bir platform olarak karşımıza çıkıyor. iPhone ve iPad kullanıcılarının mutlaka denemesi gereken sosyal ağ ile hedeflerinizi paylaştığınızda, platformdaki kullanıcıların görüşlerini, tavsiyelerini ve hedefe ulaşmak için gerekli olan adımları kontrol etme imkanına sahipsiniz. 

Uygulamayı indirdikten sonra öncelikle kayıt olmamız gerekecek. Arayüzün ve kullanım rahatlığının üst düzey olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Üyelik aşamasını hallettikten sonra kişisel profilimizi oluşturabilmemiz için birkaç kişiyi takip etmemiz, fotoğrafımızı ve adımızı eklememiz gerekiyor. Bu basit aşamayı da geçtikten sonra başlayabiliriz. Uygulamanın arayüzü dediğim gibi çok şık ve kullanımı kolay. Karşımıza direkt takip ettiğimiz kişilerin hedeflerinin geldiğini göreceksiniz. Sağ üst köşedeki '+' butonuyla siz de hedeflerinizi yazabilirsiniz. 

Hedefi neye göre yazacağız peki? Bu tamamen size kalmış. Yoga öğreneceğim, yaz tatilinde yabancı dil kursuna gideceğim, sanat tarihi kitapları okuyacağım vs... Burada dikkat etmeniz gereken hedefi yazdıktan sonra kullanıcıların size rahat tavsiye bırakması için açıklama kısmını da güzel bir şekilde doldurmak olacak. Daha sonra kategori ekledikten sonra hedefinizi insanlarla paylaşabilirsiniz. Kullanıcılar sizlere beğeni, yorum, tavsiye, hedefe ulaşmak için gerekli olan adımları bırakabiliyorlar. Bu açıdan uygulamanın oldukça faydalı olduğunu söyleyebilirim. 

Hedef tabanlı sosyal ağ olan Linkagoal uygulamasını App Store üzerinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz. İngilizce bilmenizde fayda var, zira uygulama ülkemizde henüz yaygınlaşmadı. Denemenizi mutlaka öneririm. 

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.