Lionheart: Kara Ay

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
68 MB DOSYA BOYUTU

Gerçek oyuncular ile savaşlara katılacağız.

Mobil platformun ünlü isimleri arasında yer alan Cheetah Games yeni oyunu olan Lionheart: Kara Ay oyunculara ulaşmaya devam ediyor.

Mobil rol oyunları arasında yer alan Lionheart: Kara Ay ile oyuncular gerçek zamanlı olarak dünyanın çevresinden oyuncular ile mücadele edecekler. İnanılmaz grafiklere ve animasyonlara sahip olan oyunda yepyeni bir RPG deneyimi karşımıza çıkacak. Farklı karakterlerin ve yaratıkların yer aldığı mobil oyunda şampiyonlardan oluşan güçlü bir ordu kuracak ve savaşlara dahil olacağız.

Mobil oyunda sürükleyici bir hikayeye şahit olacak ve stratejik savaşlara tanıklık edeceğiz. Oyun içerisinde mücavherler ve iksirler toplayacaki Karanlık Kristal’i ile savaşarak onu yenmeye çalışacağız. Tehlikeli ve sürükleyici yapısı ile dikkatleri çekecek olan mobil rol oyununda her şampiyonun kendisine özgü bir hikayesi olacak.

Kolay kontroller eşliğinde oynayacağımız yapımda oyuncular 100’ün üzerinde şampiyon ile tanışacaklar. Farklı ve eğlence yüklü bir savaş sistemi eşliğinde rol yapacağımız oyunda yeni yetenekler de keşfedebileceğiz.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

Lionheart: Kara Ay

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
215.7 MB DOSYA BOYUTU

Gerçek oyuncular ile savaşlara katılacağız.

Mobil rol oyunları arasında yer alan ve tamemen ücretsiz olarak oyunculara sunulan Lionheart: Kara Ay ile bizleri sürükleyici bir savaş ortamı bekliyor.

100’den fazla şampiyonun yer aldığı oyunda ordularımızı kuracak ve gerçek zamanlı olarak gerçek oyunculara karşı savaşacağız. İnanılmaz grafikler eşlğinde savaşlara katılacağımız oyunda animasyonlarda oldukça ilgi çekici olacak. Farklı karakterlerin ve yaratıkların yer aldığı mobil oyunda stratejik adımlar atacak ve savaşlardan galip çıkmaya hazırlanacağız.

100 farklı şampiyonun 100 farklı hikayesine şahit olacağımız oyunda 3 boyutlu animasyonlar karşımıza çıkacak. Harika içerikler ile rekabet dolu bir rol dünyası sunan yapımfa farklı bir savaş sistemi de bizleri bekliyor olacak. Bu sistem eğlence ve aksiyon yüklü olacak. Sıra tabanlı olarak 4’e 4 maçlar yapabilecek ve arenalarda tüm dünyaya meydan okuyabileceğiz.

Oyun içerisinde günlük görevleri tamamlayacak ve seviyemizi de yükseltmeye çalışacağız.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Yorozuya RPG

    Düşmanları yok etmeye çalışacağız.
  • Bravium-Hero Defense RPG

    Bravium-Hero Defense RPG
  • Ravenhill: Hidden Mystery

    Macera dolu eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.
  • Trials of Heroes: Idle RPG

    100’den fazla karakter ile karşılaşacağız.
  • RPG Toram Online

    Gerçek zamanlı savaşlardan galibiyetle çıkmaya çalışacağız.
  • Simplest RPG Game

    Nostaljik bir rol deneyimi bizleri bekliyor.
  • Dungeon Monsters - 3D Action RPG

    Gerçek zamanlı savaşlara katılacağız.
  • MythWars & Puzzles: RPG Match 3

    Hem bulmaca çözecek hem de savaşacağız.