li.st

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

li.st uygulaması ile Android işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde gezi deneyimlerinizi diğer insanlara aktarabilirsiniz.

li.st, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde deneyimlerinizi paylaşabileceğiniz bir uygulama olarak karşımıza çıkıyor. Seyahat tutkunu biri için mutlaka denenmesi gereken bir uygulama olduğunu söyleyebiliriz.

Farklı yerlerde yaşadığınız deneyimleri bir arada tutmak istiyorsanız bu uygulama tam size göre. İlgi çekici deneyimlerinizi diğer insanlarla paylaşabilir ve diğer insanların gittikleri yerleri online bir şekilde kolaylıkla görüntüleyebilirsiniz. Eğlenceli topluluklara katılabilir, bilgilerinizi paylaşabilir ve ilginç şeyler keşfedebilirsiniz. Fotoğraf GIF, konum ve metin eklenebilen postlar oluşturarak durum güncellemeleri de paylaşabilirsiniz. Bambaşka bir sosyal medya uygulaması olarak karşımıza çıkan uygulama hayata dair herşeyi içeriyor. Müzik, gezi, mizah ve daha fazlası bu uygulamada sizleri bekliyor olacak. Basit ve kullanışlı arayüzü ile çok seveceğiniz bir uygulama olduğu da söylenebilir. İlginç insanları bu uygulama sayesinde keşfedebilirsiniz. Arama özelliği sayesinde ilginizi çeken şeyleri kısa sürede bulabilirsiniz. Sadece gezi değil başka konulardaki deneyimlerinizi de bu uygulama sayesinde paylaşabilirsiniz.

li.st uygulamasını Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

li.st

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME

li.st uygulaması ile iOS işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde ilginç deneyimlerinizi diğer insanlara aktarabilirsiniz.

li.st, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde birbirinden ilginç deneyimlerinizi paylaşabileceğiniz bir uygulamadır. Uygulama sayesinde birbirinden ilginç tecrübelerinizi farklı insanlara aktarabilirsiniz.

Özellikle seyahat tutkunlarının mutlaka denemesi gereken bir uygulama olduğunu söyleyebileceğimiz uygulama ile farklı yerlerde ve mekanlarda yaşadığınız deneyimleri paylaşabilirsiniz. Yaşadığınız ve ilgi çekici olabileceğini düşündüğünüz tecrübelerinizi farklı insanlara aktarmanın en basit yolunu sizlere sunan uygulama basit ve kullanışlı arayüzü ile de karşımıza çıkıyor. Ayrıca diğer insanların yaşadığı deneyimleri keşfedebilir ve kendinize uygun olabileceğini düşündüğünüz şeyleri deneyebilirsiniz. Fotoğraf GIF, konum ve metin eklenebilen postlar oluşturabilir ve gönderilen postlar arasında arama yapabilirsiniz. Gelişmiş filtreleme özelliği ile de aradığınızı kısa sürede bulabilirsiniz. Müzik, gezi, mizah ve daha fazlası bu uygulamada sizi bekliyor olacak. İlginç insanları bu uygulama sayesinde keşfedebilirsiniz. 

li.st uygulamasını iOS  işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.