Little Big Tree

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
32 MB DOSYA BOYUTU

Bir ağaç fidanı dikerek bu ağacı gökyüzüne kadar uzatmak için çaba harcayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Kendi ağacınızı büyütebileceğiniz ve ağacınızın gökyüzüne en fazla ne kadar yaklaşabileceğini test edebileceğiniz Little Big Tree, binlerce oyun sever tarafından keyifle oynanan eşsiz bir oyundur.

Canlı grafikleri ve eğlenceli müzikleri ile oyunculara sıra dışı bir deneyim yaşatan bu oyunda yapmanız gereken, bir ağaç dikerek onu büyütmek için gereken işlemleri uygulamak ve maksimum uzunluğa getirebilmek için çaba göstermektir. Ağacınızın sürekli olarak gelişmesi ve uzaması için parmağınızla ekrana basılı tutmalı ve ağacın dalları çiçek açıp yeşerince parmağınızı çekmelisiniz. Parmağınızı çekmekte gecikirseniz ya da erken davranırsanız ağacınız beklediğiniz gelişmeyi göstermeyebilir. Bu nedenle reflekslerinizi geliştirerek doğru zamanda parmağınızı çekmeli ve ağacınızın gökyüzüne kadar uzamasınız sağlamalısınız.

Oyunda göz alıcı doğa ve orman manzaraları yer almaktadır. Ayrıca dört mevsimi de yansıtan kareler bulunmaktadır. Ağacınızı şahane manzaralar eşliğinde geliştirerek seviye atlayabilir ve maksimum uzunluğa erişebilirsiniz.

Android ve İOS işletim sistemine sahip tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan ve ücretsiz olarak oyuncularla buluşan Little Big Tree, kaliteli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

Little Big Tree

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
131.6 MB DOSYA BOYUTU

Bir ağaç fidanı dikerek bu ağacı gökyüzüne kadar uzatmak için çaba harcayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Bir ağaç tohumu ekerek en başından beri o ağaçla ilgilenebileceğiniz ve ağacınızı geliştirerek olabildiğince yükseklere ulaştırabileceğiniz Little Big Tree, geniş oyuncu kitlesine sahip kaliteli bir oyun olarak ön plana çıkıyor.

Göz alıcı grafikleri ve rengarenk manzaraları ile oyun severlere sıra dışı bir deneyim sunan bu oyunda amaç, diktiğiniz ağaç fidanını sürekli olarak geliştirmek ve mümkün oluğu kadar uzamasını sağlamaktır. Diktiğiniz ağaç fidanıyla devamlı ilgilenmeli ve yapılması gereken her şeyi yaparak ağacın büyümesi için çaba sarf etmelisiniz. Ağacın gelişmesi ve süreli olarak uzaması için yapmanız gereken tek şey, parmağınızı ekrana basılı tutmak ve ağacın dalları çiçek açıp yapraklandığında parmağınızı çekmektir. Parmağınızı çekmekte acele eder ya da geç kalırsanız ağacınız beklediğiniz gelişimi gösteremez ve seviye atlayamazsınız.

Oyunda onlarca farklı doğa ve orman manzarası bulunmaktadır. Ağacınızı bu güzel manzaralar eşliğinde büyüterek gökyüzüne ulaşabilir ve rekor seviyelere gelebilirsiniz. Android ve İOS sürümleri ile oyunculara ücretsiz olarak sunulan Little Big Tree ile sizde kendi ağacınızı geliştirebilir ve zirveye ulaşabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Little Big Snake

    Devasa yılanların arasından sıyrılarak parkurları tamamlayabileceğiniz aksiyon dolu bir oyundur.
  • Amaranthine Voyage: The Tree of Life

    Arkeoloji çalışmaları sonucu ilginç objelere rastlayabileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Christmas Stories: A Little Prince

    İlginç bulmacalar ve yapbozlar yaparak gizli nesneleri bulabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Big Company: Skytopia

    Kendi şehrimizi kurup yöneteceğiz.
  • Big Bash Cricket

    Mobil cihazımızda kriket maçları yapacağız.
  • BIG WIN Baseball

    Mobil platformda beyzbol maçlarına katılacağız.
  • BIG WIN Football 2019

    Amerilan futbol maçlarına katılacağız.
  • BIG WIN Hockey

    Kendi kurduğunuz hokey takımının koçluğunu yapabileceğiniz benzersiz bir oyundur.