LiveJournal

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
147 TOPLAM İNDİRME
5.4 MB DOSYA BOYUTU

LiveJournal uygulaması ile Android cihazlarınızdan günlüklerinizi yazabilir ve size benzer insanlarla arkadaş olabilirsiniz.

LiveJournal uygulaması, Android kullanıcıları için hazırlanmış sosyal blog uygulamalarından bir tanesi ve ücretsiz olarak mobil cihazlarda kullanılabiliyor. Uygulamanın basit ve anlaşılır yapısına rağmen oldukça güzel pek çok özelliği bir arada toplayabildiğini söyleyebilirim. Hem bir sosyal ağ kullanarak arkadaşlarına bağlanmak hem de kendi günlüklerini yazmak isteyenlerin oldukça keyif alarak kullanacaklarına inandığım bir uygulama olarak hazırlanmış.

Uygulama içerisinde yazdığınız blog yazıları veya günlükler ilgi alanlarına dayalı kategorilere ya da etiketlere göre ayrılabiliyorlar. Gerçekleştirilen bu ayrıma göre istedikleri konular üzerine araştırma yapanlar sizi bulabiliyor ve isterseniz günlüklerinizi okuyabiliyorlar. Okuduklarınızı beğenen kişiler sizi arkadaş olarak da ekleyebildikleri için kısa sürede çevrenizi genişletebilir ve kendinize uygun arkadaşlar da bulabilirsiniz.

Hazırlanan yazılar üzerine yorumlar eklemek ve bu yorumları okumak da mümkün. Bunun yanında yazı üzerinde sonradan değişiklikler gerçekleştirmek, arkadaşlarınıza özel mesajlar göndermek ve fotoğraflarına bakmak gibi temel sosyal ağ işlevleri de uygulama içerisine dahil edilmiş.

İnternet bağlantısı gerektirmesine rağmen önceden ziyaret edilen sayfaları görüntülemek için interneti şart koşmayan uygulama, böylece internetiniz kesildiğinde geçmişte ziyaret ettiğiniz ancak okumadığınız yazıları da okuyarak vakit geçirmenize yardımcı olabiliyor.

Son zamanlarda mobil cihazlar için hazırlanmış en ilginç sosyal blog uygulamalarından birisi olduğu için göz atmak isteyebileceğinize inanıyorum.

Yiğit Ekim Demir

LiveJournal

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME

LiveJournal uygulaması ile iPhone ve iPad cihazlarınızdan günlüklerinizi yazın ve dostlarınızla paylaşın.

LiveJournal uygulaması, iPhone ve iPad kullanıcılarının hem kendi günlüklerini ve haber kaynaklarını ücretsiz olarak yaratabilecekleri hem de bu sayede ilgi alanlarına dayalı bir şekilde arkadaşlar edinebilecekleri sosyal ağ uygulamaları arasında yer alıyor. Bir nevi blog ve sosyal ağ karışımı yapıya sahip olan uygulamanın kullanımı da tüm araçlara kolay yoldan ulaşabileceğiniz bir şekilde hazırlanmış.

Uygulamada istediğiniz kişileri arkadaşınız olarak ekleyebiliyor, aynı zamanda onların günlüklerini, yaptıkları yorumları ve düzenledikleri anketleri kolayca görebiliyorsunuz. Bu sayede klasik durum paylaşımı yapılan sosyal ağlardan ziyade daha detaylı günlük, makale, deneme ve ilgi alanı tabanlı yazılara ulaşmak oldukça basit hale geliyor.

Çalışmak için internet bağlantısına ihtiyaç duyan uygulama, önceden hafızaya aldığı sayfaları görüntülemek için internet gereksinimi duymuyor ve böylece canınız sıkıldığında geçmişte ziyaret ettiğiniz ancak okuyamadığınız günlükleri okumaya devam edebiliyorsunuz.

Eğer internet bağlantınızın kotası az kaldıysa LiveJournal içerisinde görüntülenen resimleri kapatabilir ve böylece resim bilgilerinin gereksiz yere internetinizi harcamasına engel olabilirsiniz. Arkadaşlarınıza bireysel mesajlar gönderme ve ayrıca arkadaş listenizi düzenleme gibi seçenekler de uygulama içerisinde mevcut.

Sevdiğiniz konular üzerine bilgilendirici yazılar yazmak veya sadece içinizi dökmek isterseniz dilediğiniz gibi kullanabileceğiniz LiveJournal uygulaması ile dostlarınızla daha sıkı bağlantılar oluşturmak veya yeni arkadaşlar bulmak oldukça kolay. Denemeden geçmemeniz gereken sosyal blog uygulamalarından birisi olarak göz atmayı unutmayın.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.