КLM: Kelime Oyunu

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,620 TOPLAM İNDİRME

Zevkli zamanlar geçirebileceğiniz eşsiz bir mobil kelime oyunu

КLM: Kelime Oyunu, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir mobil kelime oyunu olarak karşımıza çıkıyor. En uzun kelimeleri oluşturup rakiplerinize fark atabileceğiniz oyunda eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz.

Oldukça kolay bir oynanışa sahip olan KLM, kelimeler oluşturarak puanlar kazandığınız bir oyundur. Oyunda en uzun kelimeyi oluşturmaya çalışıyor ve sınırlı süre içerisinde en fazla kelimeyi bulmanız gerekiyor. Son derece dikkatli ve hızlı bir şekilde oynamanız gereken oyunda işiniz oldukça zor. Bazı jokerleri kullanarak işinizi kolaylaştırabileceğiniz oyunda arkadaşlarınıza da meydan okuyabiliyorsunuz. Eğer kelime oyunlarını seviyorsanız beğenerek oynayabileceğiniz bir oyun diyebilirim. Aşağıdan kayan harfleri yakalayıp oyun alanına taşıyarak kelimeler oluşturabileceğiniz oyunda tempolu bir oynanış bulunuyor. Kelime dağarcığınıza güveniyorsanız mutlaka denemeniz gereken bir kelime oyunu diyebilirim. Renkli görselleriyle de dikkat çeken КLM: Kelime Oyunu sizleri bekliyor.

КLM: Kelime Oyunu oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

КLM: Kelime Oyunu

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
128 TOPLAM İNDİRME
163 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz zaman geçirebileceğiniz bir kelime oyunu

КLM: Kelime Oyunu, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir mobil kelime oyunudur. Kelime dağarcığınızı geliştirebileceğiniz oyunda dikkatli olmalı ve kelimeleri açığa çıkarmalısınız.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil kelime oyunu olarak karşımıza çıkan KLM, arkadaşlarınızda meydan okuyabileceğiniz bir oyundur. Son derece dikkatli bir şekilde oynamanız gereken oyunda tek yapmanız gereken ekranın alt kısmında kayan harfleri yakalayarak farklı kelimeler oluşturmak ve puanlar toplamak. En uzun kelimeyi oluşturarak daha fazla puan kazanabileceğiniz oyunda işiniz oldukça zor. Bir takım jokerleri de kullanabileceğiniz oyunda sınırlı süre içerisinde en fazla sayıda kelimeyi bulmanız gerekiyor. Eğer kelimelerle aranız iyiyse mutlaka denemeniz gereken bir oyun diyebilirim. Kaliteli görselleri ve kolay oynanışıyla КLM: Kelime Oyunu sizleri bekliyor.

КLM: Kelime Oyunu oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 7 Letters - Multiplayer Word Puzzle Game

    İnternet gerektirmeyen kelime bulmaca oyunu
  • CodyCross APK

    CodyCross APK Android kelime oyununda çapraz bulmacaları çözmeye çalışıyorsunuz. Kelime bulmaca oyunlarında iyiyim diyorsanız, CodyCross'u oynamalısınız.
  • Gizli Kelime

    Yepyeni, eğlenceli Türkçe kelime bulmaca oyunu!
  • Bi Kelimelik

    Sürükleyici Türkçe kelime bulmaca oyunu
  • Word Link

    İnternetsiz oynanabilen kelime bulmaca oyunu
  • Wordmoji

    Wordmoji Android Oyunu İndir: Emoji kelime bulmaca
  • Kelime Oyunu - Harf Lütfen

    Ali İhsan Varol Kelime Oyunu yarışması mobil cihazlarda!
  • Kelime Gezmece

    Kelime Gezmece (Android): İnternetsiz oynanabilen Türkçe kelime bulmaca oyununda dünyayı geziyoruz.