lo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME
5.4 MB DOSYA BOYUTU

lo, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.

lo, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur. Oyunda amacınız ekranda kayarak geçen dairelerin üstüste bindikleri anı yakalayarak üzerlerine dokunmak ve böylece yüksek puanlar almak. Ne kadar çok daireyi üstüste yakalayabilirseniz o kadar çok puan alabiliyorsunuz. Oyun General Adaptive firmasının "focus" adlı oyun serisinin 13. oyunu. Adından da anlaşılabileceği gibi odaklanma ve dikkat gerektiren tarzda oyunlardan biri olan lo da yine diğerleri gibi minimalistik ve sade bir tasarıma sahip. Serinin diğer oyunlarını deneyip beğendiyseniz bu oyunu da denemelisiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

lo

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
11.3 MB DOSYA BOYUTU

lo, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.

lo, Adaptive Generals adlı firmanın "focus" adını verdiği oyun serisinin 13. oyunu. Dünyada popüler olan ve milyonlarca oyuncusu olan aa adlı oyunun da ait olduğu bu seriden bir diğer oyun olan lo da minimalistik ve sade bir beceri oyunu. Bu kez oyunda amacınız ekranda rastgele olarak kayarak geçen dairelerin üstüste bindikleri anı yakalayabilmek. Üstüste bindikleri anda dokunmanız gerekiyo ve ne kadar çok daire üstüste gelirse o kadar yüksek puanlar alabiliyorsunuz. Oyunda belli bir süre limitiniz de bulunuyor. Eğer siz de odaklanma ve el becerisi gerektiren oyunları seviyorsanız bu oyunu deneyebilirsiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.
  • Flippy Pancake

    İnsanlar pankeklerinizi tatmak için can atıyor.
  • Splashy!

    1 milyon oyuncu arasına katılın!