LoLNexus

ÜCRETSİZ
x
x
x
1/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
1,141 TOPLAM İNDİRME

LoLNexus, League of Legends'taki aktif oyunlarda bulunan takım arkadaşlarımızın veya düşmanlarımızın rün sayfası, kabiliyet ağacı, oynadığı şampiyona ait istatiklikleri gibi bir çok bilgiyi bize sunan bir uygulamadır.

LoLNexus, League of Legends'ta bir aktif oyunda bulunan takım arkadaşlarımızın veya düşmanlarımızın rün sayfası, kabiliyet ağacı, oynadığı şampiyona ait istatiksel veriler gibi bir çok bilgiyi bize sunan bir uygulamadır. Uygulama ile oyuncuların hangi ligde bulunduğunu ve ligdeki puanını görebiliriz. Uygulamanın en dikkat çekici özelliği ise karşıda bulunan oyuncuların oynadıkları şampiyona ait istatistiksel verilere erişmemiz. Bu sayede karşıdaki oyuncuların o şampiyona ait deneyimlerini anlayabililiyoruz.

LoLNexus isimli uygulama ile birlikte kendi takımınızı ve karşı takımınızı inceleyerek daha kombine bir şekilde hareket edebilirsiniz. Bu sayede oyunu kazanma şansınız artacaktır.

Daha önce LoLNexus'u sadece bir web uygulaması olarak görmüştük. Şimdi ise; Android platformunda görüyoruz. Uygulama Android platformunda biraz yavaş olsada; kullanılabilir bir yapıya sahip olarak karşımıza geliyor.

League of Legends'ı sitemiz üzerinden indirebilirsiniz.

Oğuzhan Arslan

LoLNexus

ÜCRETSİZ
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
6,329 TOPLAM İNDİRME

LoLNexus, League of Legends'ta maç başlarken veya maç esnasında takım arkadaşlarınızın ve rakip oyuncuların bilgilerine ulaşmanızı sağlar.

LoLNexus, League of Legends'ta maç başlarken veya maç esnasında takım arkadaşlarınızın ve rakip oyuncuların bilgilerine ulaşmanızı sağlar. Rakip oyuncuların ve takım arkadaşlarınızın maça girdiği kabiliyet sayfalarına ve rün sayfalarına bakabilirsiniz. Takım arkadaşlarınızın ve rakip oyuncuların oyunda nasıl oynayacağını tahmin edebilirsiniz ve buna göre davranarak maçta başarıya ulaşabilisiniz.

LoLNexus, sadece rakip oyuncuların ve takım arkadaşlarınızın maça girdiği rün sayfasını ve kabiliyet sayfasını göstermekle kalmıyor. Ayrıca takım arkadaşlarınızın ve rakip oyuncuların hangi ligde bulunduğunu, lig derecesinin ne olduğunu ve maç esnasında kullanacağı şampiyona deneyeyiminin istatistiksel bilgisini gösterebiliyor.

Oğuzhan Arslan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Data ON-OFF

    Data ON-OFF telefonunuzun internet akışını düzenleyen, daha az internet harcamanıza yarayan yardımcı mobil bir uygulama.
  • Wear Internet Browser

    Wear Internet Browser, tüm Android Wear akıllı saatlerle uyumlu internet tarayıcısıdır.
  • Samsung Internet Beta

    Android cihazlar için geliştirilen internet tarayıcısı Samsung Internet Beta ile güvenli bir şekilde internete bağlanabilirsiniz.
  • Samsung Internet Browser

    Samsung Internet Browser, Android telefonunuzda kullanabileceğiniz hızlı, güvenli, gelişmiş internet tarayıcısı.
  • Internet Booster & Optimizer

    Internet Booster & Optimizer uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızın internet gezintisi hızını maksimuma ücretsiz olarak çıkarabiliyorsunuz.
  • Internet Speed Booster

    Internet Speed Booster uygulaması sayesinde Android cihazınızın internet hızını gözle görülür derecede arttırabiliyorsunuz.
  • Internet Speed Master

    Internet Speed Master uygulamasını kullanarak Android cihazınızın 3G ve Wi-Fi internet bağlantısını hızlandırabiliyorsunuz.
  • Internet Speed Meter

    Internet Speed Meter uygulamasıyla mobil internet hızınızı ölçebilir ve kullanım ayrıntılarınızı görüntüleyebilirsiniz.