Lost Lands 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
47 TOPLAM İNDİRME
6.1 MB DOSYA BOYUTU

Esrarengiz olayların yer aldığı macera dolu bir yolculuğa çıkacağınız sürükleyici bir oyundur.

Dünya ile ilgili daha önce hiç duyulmamış bilgilere ulaşmak için macera dolu bir serüvene atılacağınız ve farklı ırklara sahip ilginç varlıklarla savaşacağınız Lost Lands 2, 100 binden fazla oyun sever tarafından keyifle oynanan ve ücretsiz olarak hizmet veren eğlenceli bir oyundur.

Esrarengiz olaylardan oluşan sürükleyici hikayeleri ve etkileyici grafikleri ile oyunculara sıra dışı bir deneyim sunan bu oyunda amaç, bir platform aracılığıyla farklı mekanlara yolculuk yaparak gizemli olayları araştırmak ve yaşadığınız gezegenle alakalı daha önce hiç görülmemiş bilgiler elde etmektir.

Çeşitli eşleştirme ve bulmacalardan yararlanarak ipucu toplayabilir ve olayların perde arkasını keşfedebilirsiniz. Garip yaratıklarla mücadele ederek dünyayı büyü bir tehlikeden kurtarmalı ve görevleri başarıyla tamamlayarak yeni bölgelerin kilidini açmalısınız.

Sürükleyici özelliği ve merak uyandırıcı birbirinden ilginç onlarca bölümü ile sıkılmadan oynayacağınız benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde ulaşabileceğiniz Lost Lands 2, macera oyunları kategorisinde yer alan kaliteli bir yapım olarak öne çıkıyor.

 

Doğukan Çağlakpınar

Lost Lands 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
754.5 MB DOSYA BOYUTU

Esrarengiz olayların yer aldığı macera dolu bir yolculuğa çıkacağınız sürükleyici bir oyundur.

Hem Android hem de İOS sürümleri sayesinde iki farklı platformdan ücretsiz olarak erişebileceğiniz ve bağımlılık yapıcı özelliği ile sıkılmadan oynayacağınız Lost Lands 2, macera dolu bir serüvene atılarak ürkütücü mekanlara yolculuk yapacağınız ve esrarengiz olayları araştırarak çeşitli ipuçlarına ulaşacağınız benzersiz bir oyundur.

Merak uyandırıcı bölümleri ve sürükleyici senaryosu ile oyunculara eşsiz bir deneyim yaşatmayı amaçlayan bu oyunda yapmanız gereken, zamanlar ve mekanlar arasında yolculuk yapmanızı sağlayan ilginç bir platformdan yararlanarak dünya ile ilgili yeni bilgiler keşfetmek ve farklı ırklara sahip garip yaratıklarla mücadele etmektir.

Zorlu eşleştirme ve bulmacalar yaparak çeşitli ipucu ve kayıp objelere ulaşabilirsiniz.

Bu sayede yaşadığınız gezegenle alakalı daha önce hiç bilmediğiniz yeni verilere ulaşabilir ve maceraya doyabilirsiniz. Onlarca farklı bölümde zorlu görevler üstlenerek uzun bir yolculuğa çıkacağınız eğlenceli bir oyun sizleri bekliyor.

Macera oyunları arasında bulunan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından benimsenen Lost Lands 2, gizemli olayları araştırarak ilginç yerler keşfedeceğiniz ve keyifli anlar geçireceğiniz eşsiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Lost Lands 1

    40’dan fazla mini oyunu oynayacağız.
  • Lost Lands: Mahjong

    Düşündürücü bulmacalar çözerek macera dolu bir serüvene atılacağınız kaliteli bir oyundur.
  • Lost Lands 6

    İlginç olayların gerçekleştiği mekanlarda incelemeler yaparak macera dolu bir serüvene atılacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Survive: The Lost Lands

    Survive: The Lost Lands, Android platformunda en gerçekçi oynanışı veren hayatta kalma oyunu.
  • Jurassic Island: Lost Ark Survival

    Vahşi doğayla mücadele edeceğiz.
  • Jungle Adventures 2

    Renkli bir dünyaya dalacağız.
  • Dice Mage 2

    Büyülü bir dünyaya gireceğiz.
  • Doomsday on Demand 2

    Mutantlara karşı savaşacağız.