Lost Lands: Mahjong

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME
13 MB DOSYA BOYUTU

Düşündürücü bulmacalar çözerek macera dolu bir serüvene atılacağınız kaliteli bir oyundur.

Esrarengiz olayları araştırarak macera dolu bir serüvene atılacağınız ve yeni yerler keşfederek kayıp objeleri bulacağınız Lost Lands: Mahjong, Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun severlerle buluşan eğlenceli bir oyundur.

Düşündürücü bulmacaları ve labirent bölümleri ile sıkılmadan oynayacağınız bu oyunda amaç, gizemli bir şekilde ortadan kaybolan karakterlerin izini sürerek çeşitli ipuçları toplamak ve eşleştirmeler yaparak seviye atlamaktır. Her bölümde farklı eşleştirme ve yapbozlar yer almaktadır.

Puan toplayarak sonraki bölümlerin kilidini açmalı ve git gide zorlaşan oyunlarda rol almalısınız. Eşleştirmelerde başarılı olarak ihtiyacınız olan ipuçlarına ulaşabilir ve gizemli olayları çözebilirsiniz. Esrarengiz olayların yer verildiği sürükleyici bir senaryo ile hazırlanan eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyun içerisinde farklı numaralardan oluşan onlarca taş ve çeşitli şekillere sahip birçok blok yer almaktadır. Taşları ve blokları kullanarak bulmacaları zamanında çözmelisiniz.

Bu sayede ipucu toplayabilir ve sonraki bölümlere geçebilirsiniz. Macera oyunları arasında yer alan ve ücretsiz olarak hizmet veren Lost Lands: Mahjong ile sizde eğlenceye doyabilir ve yeni bir deneyim kazanabilirsiniz.

 

Doğukan Çağlakpınar

Lost Lands: Mahjong

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
318.2 MB DOSYA BOYUTU

Düşündürücü bulmacalar çözerek macera dolu bir serüvene atılacağınız kaliteli bir oyundur.

Macera dolu bir serüvene atılarak birbirinden zorlu eşleştirme ve yapboz oyunlarıyla eğlenceli anlar geçireceğiniz Lost Lands: Mahjong, oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından benimsenen ve ücretsiz olarak hizmet veren kaliteli bir yapımdır.

İlginç senaryosu ve sürükleyici bölümleri ile oyun tutkunlarına sıra dışı bir deneyim yaşatan bu oyunda yapmanız gereken tek şey, zorlu görevler üstlenerek düşündürücü bulmacalar ve eşleştirmeler yaparak ipucu toplamaktır. Farklı sayı ve görsellerden oluşan onlarca bloktan yararlanarak sizden istenilen bulmacaları zamanında tamamlamalısınız. Bu sayede ihtiyacınız olan ipuçlarına erişebilir ve esrarengiz olayları çözebilirsiniz. Ayrıca puan topladıkça sonraki bölümlerin kilidini açabilir ve yeni bulmacalarla karşılaşabilirsiniz.

Oyunda 200’den fazla ilginç görev ve yüzlerce zorlu bulmaca yer almaktadır. Ayrıca eşleştirme yaparak ulaşabileceğiniz sayısız ipucu ve ödül bulunmaktadır. Görevleri başarıyla tamamlayarak bulmacalardaki gizemi çözebilir ve yeni bölümlere geçebilirsiniz.

Android ve iOS işletim sistemlerine sahip cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayacağınız Lost Lands: Mahjong, macera oyunları arasında kendisine yer bulan eşsiz bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Lost Lands 1

    40’dan fazla mini oyunu oynayacağız.
  • Lost Lands 2

    Esrarengiz olayların yer aldığı macera dolu bir yolculuğa çıkacağınız sürükleyici bir oyundur.
  • Lost Lands 6

    İlginç olayların gerçekleştiği mekanlarda incelemeler yaparak macera dolu bir serüvene atılacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Survive: The Lost Lands

    Survive: The Lost Lands, Android platformunda en gerçekçi oynanışı veren hayatta kalma oyunu.
  • Jurassic Island: Lost Ark Survival

    Vahşi doğayla mücadele edeceğiz.
  • Mahjong City Tours

    Bilmeceler çözeceğiz.
  • Jones Adventure Mahjong

    Gizli hazineleri ortaya çıkarmaya çalışacağız.
  • Durango: Wild Lands

    Tarih öncesinde yeni bir yaşam medeniyeti yarat.