Love Live

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
100 MB DOSYA BOYUTU

Eğlenceli şarkıların yer aldığı keyif verici bir müzik ritim oyunu olarak öne çıkıyor.

Hem Android, hem de İOS sürümleri iki farklı platformda oyun tutkunlarına hizmet veren ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesine hitap eden Love Live, keyif verici şarkılar eşliğinde çeşitli etkinliklere katılabileceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Etkileyici grafikleri ve kaliteli ses efektleri ile oyunculara eşsiz bir deneyim sunan ve sıra dışı tasarımıyla dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, şarkıların ritimlerine göre hareket ederek ekrana dokunmak ve etkinlikleri başarıyla tamamlayarak farklı bölümlerin kilidini açmaktır. Oyun bir müzikten çok daha fazlasını sunmaktadır. Kendi idollerinizi belirleyerek onların hikayelerini okuyabilir ve birlikte müzik yapabilirsiniz. İlginç konusu ve sürükleyici özelliği sayesinde sıkılmadan oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda birbirinden güzel yüzlerce farklı şarkı ve birçok müzik grubu yer almaktadır. Çevrimiçi özelliği sayesinde arkadaşlarınızla birlikte oynayabilir ve keyifli dakikalar geçirebilirsiniz.

Mobil platformda müzik oyunları arasında kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak sunulan Love Live, milyonlarca oyun severin vazgeçilmezi olan eşsiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Love Live

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
150 MB DOSYA BOYUTU

Eğlenceli şarkıların yer aldığı keyif verici bir müzik ritim oyunu olarak öne çıkıyor.

Mobil oyunlar arasında müzik kategorisinde yer alan ve bir milyondan fazla oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan Love Live, eğlenceli şarkılar eşliğinde keyif verici etkinliklere katılabileceğiniz benzersiz bir oyundur.

Çarpıcı grafikleri ve kaliteli ses efektleri ile dikkat çeken ve oyunculara eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda amaç, şarkıların ritimlerine ayak uydurarak ekrana dokunmak ve çeşitli etkinliklere katılarak görevleri tamamlamaktır. Oyunda bir müzikten çok daha fazlası yer almaktadır. Hoşunuza giden grupların hikayelerini okuyarak onlarla birlikte müzik yapabilirsiniz. Bu sayede seviye atlayabilir ve yeni bölümlerin kilidini açabilirsiniz. Sıra dışı tasarımı ve ilginç konusu ile sıkılmadan oynayabileceğiniz sürükleyici bir oyun sizleri bekliyor.

Oyun içerisinde birbirinden güzel sayısız şarkı ve melodi yer almaktadır. Ayrıca çeşitli müzik grupları bulunmaktadır. Online mod sayesinde arkadaşlarınızla beraber keyifli dakikalar geçirebilir ve farklı melodiler oluşturabilirsiniz.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan rahatlıkla oynayabileceğiniz ve ücretsiz olarak ulaşabileceğiniz Love Live, kaliteli bir oyun olarak göze çarpıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mr Love: Queen's Choice

    Sürükleyici bir hikayeye ortak olacağız.
  • Is-it Love? Fallen Road

    Sürükleyici bir rol oyunu oynayacağız.
  • Immortal Love 2: The Price of a Miracle

    Ürpertici mekanlarda gizli nesnelerin izini sürebileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Is it Love - Adam - Story with Choices

    Karmaşık aşk hikayeleri yaşayabileceğiniz ve eğlenceli anlar geçirebileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Is-it Love Drogo - Vampire

    Onlarca farklı kadınla aşk ilişkisi yaşayabileceğiniz ve zorlu görevler üstleneceğiniz sıra dışı bir oyundur.
  • Is-it Love Matt - Dating Sim

    Türlü entrikalar kurarak onlarca kadını kendinize aşık edebileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Is-it Love Nicolae Vampire

    Esrarengiz olayları gün yüzüne çıkartabileceğiniz ve güzel kadınlarla romantik ilişkiler kurabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Is-it Love Ryan

    Güzel kadınlarla aşk yaşayabileceğiniz ve yakınlık kurabileceğiniz eşsiz bir oyundur.