LovePlanet

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
817 TOPLAM İNDİRME
8.4 MB DOSYA BOYUTU

LovePlanet, 500 metre çevrenizdeki kişilerle etkileşime geçerek tanışma ve sohbet etme gibi fırsatlar sunan ücretsiz bir Android arkadaşlık uygulaması.

LovePlanet, yakın çevrenizdeki sevgili adayları ile tanışma ve sohbet etme fırsatı bulabileceğiniz eğlenceli ve aynı zamanda ücretsiz bir Android uygulaması. Rus tabanlı olan uygulama İngilizce dil desteğine de sahip.

Bu tür pek çok uygulama olmasına rağmen sınırlı sayıda uygulama ön plana ıkmayı başarıyor. Bunlardan bir tanesi olan LovePlanet sayesinde fotoğraflarınızı paylaşabilir çevrenizdeki kişilerin beğenip beğenmeyeceğini görebilir ve sizle ilgilenen kişiler ile sohbete başlayabilirsiniz.

Konu başlığını belirleyerek anonim yani isminizi vermeden sohbet etme imkanı sunan uygulama sayesinde, oturduğunuz ya da çalıştığınız bölgedeki kız ve erkek arkadaş adayları ile tanışma fırsatı elde edebiliyorsunuz.

Flörtleşmek için ideal bir uygulama olan LovePlanet, kullanıcı sayısı arttıkça daha etkili bir platforma dönüşüyor. Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak şimdiden indirip kullanmaya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

LovePlanet

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
589 TOPLAM İNDİRME
6.1 MB DOSYA BOYUTU

LovePlanet, bölgenizdeki diğer kullanıcılar ile tanışarak belki de yeni kız ya da erkek arkadaşınızı bulmanızı sağlayacak olan bir iOS flört uygulaması.

LovePlanet, iPhone ve iPad sahiplerinin cihazlarını kullanarak oturdukları bölgenin 500 metre yakınındaki kişiler ile tanışarak flört etme fırsatı bulabileceği bir iOS arkadaşlık uygulaması.

Ruslar tarafından geliştirilen bir uygulama olan LovePlanet içerisinde bir çok Rus kız bulunuyor fakat uygulamanın esas amacı yakın çevrenizdeki kişileri beğenmek üzerine kurulu. Her iki tarafın da karşılıklı olarak birbirini beğenmesi sonucunda çalışan uygulama içerisinde isim vermeden sohbet edebileceğiniz de bir bölüm bulunuyor. Bu alanda bir başlık ile konu oluşturup konuya girenler ile hemen sohbet etmeye başlayabiliyorsunuz.

Uygulama normal süreçte ücretli olarak kullanılıyor fakat ücretsiz olarak indirerek 7 gün boyunca ücretsiz olarak deneyebiliyorsunuz.

Yeni bir kız ya da erkek arkadaş bulma ihtimalinizi arttıracak olan uygulama üzerinde belki de hayatınızın aşkını bile bulabilirsiniz.

Kullanımı son derece basit olan uygulamanın tasarımı da oldukça şık. Gözlere hitap eden uygulamayı indirerek deneme süresi boyunca ücretsiz olarak yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Barış YANIK

LovePlanet

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
235 TOPLAM İNDİRME
4.49 MB DOSYA BOYUTU

LovePlanet, yeni bir kız ya da erkek arkadaş bulmak isteyenlerin flörtleşebileceği kişiler bulabileceği eğlenceli bir Windows Phone uygulaması.

LovePlanet, Windows Phone sahiplerinin çevrelerinde oturan ve yaklaşık 500 metreyi kapsayan alandaki kişiler ile tanışıp kaynaşma fırsatı bulabileceği bir Windows Phone flört uygulaması.

Arkadaşlık uygulaması olarak da nitelendirilen LovePlanet, yakın çevrneizdeki kişileri size sunarak beğenip beğenmediğinizi soruyor ve karşılıklı beğeniler olduğu durumda kişilerin sohbet etmesini sağlıyor. Böylece flört aşamasına geçebileceğiniz uygulama içerisinde isminizi vermeden anonim olarak mesajlaşabileceğiniz bir bölüm de bulunuyor.

Kullanması kolay ve eğlenceli olan uygulama sayesinde bir çok yeni arkadşa edinip hepsiyle iletişim kurabiliyorsunuz.

Yakışıklılık ve güzelliğinize göre alacağınız cevap ve beğenme sayıları daha da artıyor. Bu nedenle profiliniz için seçtiğiniz fotoğraflara dikkat etmeniz yararınıza oluyor.

Yakın çevrenizdeki kişilerin uygulamayı kullanmaya başlamasıyla birlikte daha da hareketlenen LovePlanet, böylece gittikçe büyüyen bir platform haline geliyor. Eğer yeni bir kız ya da erkek arkadaş arıyorsanız, LovePlanet'i Windows Phone'larınıza indirerek şansınızı denemeniz gerekiyor.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.