Lumia Saga

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
96 MB DOSYA BOYUTU

Gerçek zamanlı PVP savaşlarına katılarak aksiyona doyacağınız sürükleyici bir oyundur.

Etkileyici savaş kostümlerine sahip onlarca karakterden oluşan güçlü bir ordu kurarak nefes kesen RPG savaşlarına katılacağınız ve soluksuz oynayacağınız Lumia Saga, mobil platformda rol oyunları kategorisinde yer alan ve ücretsiz olarak hizmet veren kaliteli bir oyundur.

Gerçek zamanlı PVP savaşları ve sürükleyici hikayeleri ile oyunculara eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken tek şey, farklı yeteneklere ve saldırı özelliklerine sahip onlarca savaşçıdan oluşturduğunuz ekibinizle birlikte dev canavarlara karşı mücadele etmek ve savaşlardan galip gelerek ganimet toplamaktır.

Her karakterin kendisine has özellikleri ve kostümleri bulunmaktadır. Ayrıca seviye atladıkça kilidini açabileceğiniz birçok yeniş kahraman ve savaş malzemesi yer almaktadır. Gerçek zamanlı savaşlarda rol alarak arkadaşlarınızla birlikte nefes kesen müsabakalara çıkabilir ve ekstra ödüller kazanabilirsiniz.

Aksiyon dolu sahneleri ve sürükleyici bölümleri ile sıkılmadan oynayacağınız eğlenceli bir oyun sizleri bekliyor.

Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyun severlerin hizmetine sunulan Lumia Saga, oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından tercih edilen kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Lumia Saga

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME

Gerçek zamanlı PVP savaşlarına katılarak aksiyona doyacağınız sürükleyici bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemleri barındıran tüm mobil cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz ve kurulumunda hiçbir ücret ödemeyeceğiniz Lumia Saga, etkileyici tasarımlara sahip birçok savaşçıdan yararlanarak aksiyon sahneleriyle dolu onlarca ganimet savaşında rol alabilir ve eşsiz bir deneyim edinebilirsiniz.

Online modu ile dünyanın farklı bölgelerindeki güçlü oyuncularla karşılaşabileceğiniz ve gerçek zamanlı savaşlara katılarak ganimet kazanabileceğiniz bu oyunda yapmanız gereken, farklı özelliklerle ve ölümcül silahlarla donatılmış güçlü savaşçıları yöneterek zorlu görevler üstlenmek ve dev yaratıklara karşı mücadele ederek aksiyona doymaktır.

Her karakterin özel kostümü ve saldırı taktiği bulunmaktadır. Ayrıca ilerleyen seviyelerde ulaşabileceğiniz onlarca yeni savaş kahramanı ve birçok savaş teçhizatı yer almaktadır. Kendi ekibinizi kurarak dünya çapında müsabakalara katılabilir ve savaşçılarınızı geliştirerek kendi imparatorluğunuzu kurabilirsiniz.

Bağımlısı olacağınız ve stres gidereceğiniz eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Mobil platformda rol oyunları arasında boy gösteren ve ücretsiz olarak hizmet veren Lumia Saga, 500 binden fazla oyun tutkunu tarafından tercih edilen kaliteli bir yapımdır.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Endless Frontier Saga 2

    Aksiyon dolu RPG savaşları yapacağınız eğlenceli bir rol yapma oyunudur.
  • Iron Saga - Battle Mecha

    Aksiyon dolu gerçek zamanlı savaşlara katılarak rakiplerinizle birebir mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • High Sea Saga

    Uzun bir deniz yolculuğuna çıkarak korsanlarla savaşacağınız macera dolu bir oyundur.
  • Yorozuya RPG

    Düşmanları yok etmeye çalışacağız.
  • Bravium-Hero Defense RPG

    Bravium-Hero Defense RPG
  • Ravenhill: Hidden Mystery

    Macera dolu eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.
  • Dungeon Monsters - 3D Action RPG

    Gerçek zamanlı savaşlara katılacağız.
  • MythWars & Puzzles: RPG Match 3

    Hem bulmaca çözecek hem de savaşacağız.