Lyft

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME

Lyft, Uber gibi özel taksi, araç çağırmak için kullanılabilen uygulama.

Lyft, ülkemizde de hizmet veren özel taksi, araç çağırma servisi Uber’in en büyük rakibi. Henüz sadece Amerika’da yaşayan kişilerin faydalanabildiği servis beklemeye tahammül edemeyen veya o anda acil işi olup araç bulamayan kişilere yönelik harika bir servis.

Android platformunda ücretsiz indirilebilir olan araç çağırma uygulaması henüz ülkemizde kullanılabilir değil ancak Uber gibi sonradan açılacağını düşünüyoruz. Hızlı kaydolma işleminin ardından kullanılabilen uygulamayla tek dokunuşla araç çağırmak, sürücünün nerede olduğunu ve ne kadar süre sonra geleceğini görmek, sürüş sonrası sürücüyü puanlamak mümkün. Ödemenin nakit olarak alınmaması da yanında nakit para taşımayı sevmeyenlerin hoşuna gidecektir.

Erkan Calp

Lyft

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
70 MB DOSYA BOYUTU

Lyft, Uber gibi iPhone'unuzdan tek dokunuşla özel araç çağırmak için kullanabileceğiniz bir uygulama.

Lyft, Uber gibi fazla beklemenin mümkün olmadığı durumlarda özel araca ihtiyaç duymanız halinde faydalanabileceğiniz bir iPhone uygulaması. Henüz Türkiye’de açık olmasa da yakın zamanda Uber gibi geleceğini düşündüğümüz uygulamayla araç çağırmak için arama yapmanız gerekmiyor. Tek dokunuşla aracınız dakikalar içerisinde geliyor.

Taksi bulmanın mümkün olmadığı vakitlerde konforlu ve güvenli seyahat etmemiz için verilen hizmetlerden birisi de Lyft. iPhone’unuza ücretsiz indirip kaydolduktan sonra kullanabileceğiniz uygulamayla özel araç çağırmak için tek yapmanız gereken yakınınızdaki sürücülerden seçiminizi yapmak. Seçiminizin ardından sürücünüzün konumu gösteriliyor ve anbean ne kadar yaklaştığını takip edebiliyorsunuz. Gideceğiniz adrese vardığınızda ödemeyi kredi kartınızdan yapıyorsunuz. Dilerseniz sürücüye – memnuniyetinizi belirten - puan verebiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Outings

    Outings uygulaması ile yeni yerler keşfetmek için seyahat planlarınızı oluşturabilirsiniz.
  • Muğla Kent

    Muğla Kent uygulaması ile Muğla'da turistik yerleri kolayca keşfedebilirsiniz.
  • Inviita

    Inviita uygulamasıyla dünya çapında binlerce şehri keşfe çıkabilirsiniz.
  • Kampp

    Kampp uygulamasıyla Türkiye genelinde yeni kamp alanlarını keşfedebilirsiniz.
  • Sesli Gezi Rehberi

    Sesli Gezi Rehberi uygulamasıyla gezdiğiniz yerler hakkında bilgileri sesli olarak dinleyebilirsiniz.
  • Avanos | Kapadokya

    Avanos | Kapadokya uygulaması ile Avanos'taki otelleri, gezilecek yerleri ve restoranları keşfedebilirsiniz.
  • İzmir Tarih

    İzmir'in Tarihi Kent Merkezi'ni keşfedin.
  • İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu

    İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu uygulamasını kullanarak, İstanbul'dan İzmir'e kadar yapacağınız seyahatler için birçok hizmetten faydalanabiliyorsunuz.