Lyrica

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
68 MB DOSYA BOYUTU

Notalarla bir hat çizerek kendi müziklerinizi çalabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Müzisyen olmak isteyen bir gencin başından geçen macera dolu bir yolculuğu konu alan ve eşsiz müziklerle oyunculara eğlenceli anlar yaşatan Lyrica, mobil platformda müzik oyunları arasında yer alan ve ücretsiz olarak hizmet veren kaliteli bir oyudur.

Etkileyici grafik tasarımı ve eşsiz müzikleri ile oyunculara sıra dışı bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken, müzisyen olmak isteyen bir karakteri yöneterek uzun soluklu bir maceraya atılmak ve kendi müziğinizi yaparak dünyaya ününüzü yaymaktır.

Oyunda verilen müzik notalarını ve klasik şiirleri birleştirerek ritim tutturmalı ve yeni şarkılar çıkartmalısınız. Müzik notaları ile bir hat çizerek ritme yön verebilir ve kendi uyarladığınız müzikleri çalabilirsiniz.

Oyunda Çin kaligrafisi uygulanmakta ve yerli Çin müziklerine yer verilmektedir. Sayısız melodi ve notadan yararlanarak kendi müziğinizi yapabilir ve eğlenceye doyabilirsiniz.

Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyun tutkunlarına hizmet veren ve 100 binden fazla oyuncu tarafından tercih edilen Lyrica, notalarla bir hat çizerek eğlenceli müzikler icra edeceğiniz eşsiz bir oyundur.

 

Doğukan Çağlakpınar

Lyrica

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
440.9 MB DOSYA BOYUTU

Notalarla bir hat çizerek kendi müziklerinizi çalabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Onlarca nota ve melodiden yararlanarak kendi müziğinizi yapabileceğiniz ve dünyaca ünlü bir müzisyen olmak için uzun bir yolculuğa çıkacağınız Lyrica, Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişeceğiniz ve sıkılmadan oynayacağınız eğlenceli bir oyundur.

Kaliteli grafikler ve ses efektleri ile donatılan bu oyunda amaç, müzisyen olmak isteyen bir genç karakterin rolünde yer alarak kendi uyarladığınız müzikleri çalmak ve dünyaca ünlü bir müzisyen olmak için çaba göstermektir.

Notalardan oluşan bir hat çizerek kafanızda tasarladığınız müziği gerçeğe yansıtabilir ve görevleri tamamlayarak seviye atlayabilirsiniz. Notalara sırasıyla basarak melodiyi bozmadan yola devam etmeli ve ritme ayak uydurarak etkileyici müzikler çalmalısınız.

Oyunda eğlenceli müzikler yapabileceğiniz onlarca farklı nota ve melodi yer almaktadır. Ayrıca Çin kaligrafisinden esinlenerek hazırlanmış çarpıcı çizimler ve yerli Çin müzikleri bulunmaktadır.

Mobil platformda müzik oyunları arasında yer alan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından tercih edilen Lyrica, ücretsiz olarak ulaşacağınız ve birbirinden güzel melodiler çalarak ruhunuzu dinlendireceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Lanota

    Zorlu parkurlarda yarışarak birbirinden güzel melodiler keşfedebileceğiniz eğlenceli bir müzik oyundur.
  • Sonic Cat

    Müzik eşliğinde karşımıza çıkan nesneleri toplayacağız.
  • Audistar Mobile

    Onlarca farklı dans gösterisine katılacağınız eşsiz bir müzik oyunudur.
  • BanG Dream Girls Band Party

    Müzik konusundaki yeteneklerimizi sergileyeceğiz.
  • Love Live

    Eğlenceli şarkıların yer aldığı keyif verici bir müzik ritim oyunu olarak öne çıkıyor.
  • RhythmStar: Music Adventure

    Farklı karakterler ile eğlenceli melodiler oluşturabileceğiniz keyif verici bir müzik oyundur.
  • Epic Band Clicker

    Onlarca farklı müzik aletini kullanarak eğlenceli melodiler oluşturabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Epic Party Clicker

    Birbirinden güzel onlarca farklı melodinin ritmini tutabileceğiniz eşsiz bir müzik oyunudur.