Mad Rocket: Fog of War

ÜCRETSİZ
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
48 MB DOSYA BOYUTU

Strateji dünyasına gireceğiz.

Android ve İOS platformu oyuncularına ücretsiz olarak sunulan Mad Rocket: Fog of War, bir strateji oyunudur. Renkli grafiklerin ve detaylı haritanın yer aldığı oyun, Four Thirty Three imzası ile mobil oyuncuara sunulmaktadır.

Gerçek zamanlı ve gerçek oyuncular tarafından ilgiyle oynanan Mad Rocket: Fog of War, oyunculara birbirleri ile savaşma imkanı veriyor. Oyun içerisinde kendi üssümüzü inşa ediyor ve çevreden gelebilecek saldırılara karşı güvenlik duvarı ve çeşitli silahlar geliştirerek önlem almaya çalışıyoruz.

Oyun içerisinde gerçek zamanlı oyuncular yer alacağı için kalıcı bir internet bağlantısının olması şart. Orta dereceli grafiklere sahip olan mobil strateji oyunu, modern teknolojine sahiptir. Leve lsistemi ile karşımıza çıkan mobil oyunda, yaptığımı savaşlar neticesinde seviye atlayacak ve daha etkili bir hale geçeceğiz.

Oyuncular mevcut olan üssünün seviyesini artırarak dışarından gelebilecek saldırılara karşı daha güçlü bir yapıya kavuşabilirler. Oyun içerisinde çok sayıda farklı silah modelleride yer alıyor. Modern teknolojiye sahip olan bu silahlar, günümüzün teknolojisinin de ilerisindedir. İiy oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

Mad Rocket: Fog of War

ÜCRETSİZ
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
137.6 MB DOSYA BOYUTU

Strateji dünyasına giriş yapacağız.

 

Four Thirty Three tarafından geliştirilen Mad Rocket: Fog of War, ücretsiz bir strateji oyunudur.

Mobil strateji oyunaları arasında yer alan Mad Rocket: Fog of War, orta dereceli grafikleri ile oyunculara etkileyici bir aksiyon deneyimi sunuyor. Gerçek zamanlı olarak oynanabilen mobil strateji oyununda bizleri oldukça zengin bir içerik karşılıyor.

Android ve iOS platformu oyuncularına ücretsiz olarak sunulan yapım, kaliteli ses efektlerinin yanı sıra çarpıcı görselleri ile de oyuncuların ilgisini çekiyor. Oyun içerisinde seviye sistemi yer almaktadır. Kazanılan ve kaybedilen savaşlara göre oyuncuların seviyesi artacak ve daha güçlü bir yapıya kavuşacaklar.

Oyun içerisinde bütün oyuncuların kendilerine ait üsleri yer alacak. Oyuncular üslerini geliştirerek daha güçlü bir hale gelebilir ve daha dayanıklı olabilirler.  Oyun içerisinde özelleştirilebilir yapılarda yer alıyor. Oyuncular üslerini diledikleri gibi dizayn edebilir ve yerleşim planı yapaibilirler.

Ücretsiz olarak mobil oyunculara sunulan Mad Rocket: Fog of War, savaş atmosferi bakımından da tatmin edici olacak. Oyun içerisinde hareketli ve tempolu bir yapı yer alıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rocket War: Clash in the Fog

    Farklı özelliklere sahip askerler ve ölümcül silahlardan yararlanarak düşmanlarınıza karşı üstünlük kurabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Rocket War

    Kendi üssümüzü kuracak, gerçek oyunculara karşı savaşacağız.
  • Mad Dogs – 18+ Rival Gang Wars

    Kendi çetenizi kurarak aksiyon dolu sokak kavgalarına katılacağınız eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.
  • Crown of Mad City

    Kısa Açıklaması: Suçlularla mücadele edeceğiz.
  • War and Peace: Civil War

    Gerçek zamanlı strateji savaşlarına katılacağız.
  • European War 6: 1804

    Gerçek zamanlı olarak strateji savaşlarına katılacağız.
  • Pirate Sails: Tempest War

    Korsan savaşlarına katılacağız.
  • Vietnam War: Platoons

    Zorlu savaşlar bizleri bekliyor.