MADOBU

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME

MADOBU oyununda size verilen görevleri tamamlayın!

MADOBU oyunu gerilim dolu müzikleri ve ilginç grafikleri ile birlikte ilginizi çekecek. Android platformundan ücretiz olarak indirebileceğiniz MADOBU oyununda size verilen görevleri tamamlamanız gerekiyor. Bu görevler esnasında ne kadar uzun süre hayatta kalırsanız o kadar çok puan kazanabilmeniz mümkün. MADOBU oyununda kazandığınız puanlar çok önemli. Çünkü oyunda yapmanız gereken savaşlar var. Bu savaşları yaparken de bazı sihirli kartlar kullanıyorsunuz. Bu kartlarınızın savaş boyunca yeterli olabilmesi için puanınız fazla olmalı. Bu yüzden oyun boyunca puan biriktirmeye özen gösterin.

Oynarken gerileceğiniz MADOBU oyununda büyülü bir dünyadasınız. Bu dünyada size verilen top biriktirme ve kartlarla düşmanı etkisiz hale getirme gibi oyunlar var. Bu oyunlar ilk başta basit olarak gözükse de ilerleyen bölümlerde daha zorlu bir hal alacak. Oyunda ilk olarak kartlarla yapılan bir savaşa katılıyorsunuz. Eğer bu savaşta başarılı olursanız ikinci bölüm olan top tutma kısmına geçiyorsunuz. Bu kısımda toplar bir çember etrafında ilerliyor. Sizin topları kaçırmadan tutmanız gerekli.

MADOBU oldukça ilginç bir oyun. Eğer bu tarz ilginç oyunları seviyorsanız MADOBU'yu indirip deneyebilirsiniz. İyi eğlenceler!

Uğur Sağlam

MADOBU

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
105.8 MB DOSYA BOYUTU

MADOBU oyununda sihirli görevleri yapın ve bölümleri geçin!

Sihirli oyunları seviyorsanız MADOBU tam size göre. iPhone ve iPad cihazlarınız için ücretsiz olarak indirebileceğiniz MADOBU oyununda, sihirli bölümlerde gizemli bir yolculuğa çıkıyorsunuz. Gerilim dolu müzikleri ve ilginç grafikleri ile birlikte MADOBU oyunundaki görevleri yaparken çok şaşıracaksınız.

MADOBU oyununda birçok farklı görev bulunuyor. Sizin oyunun ilk bölümünden itibaren sırayla bu görevleri yapmanız ve yeni bölümlere geçmeniz gerekiyor. Oyunda korku dolu savaşlar yapacak ve zorlu çember oyunlarını geçmek zorunda kalacaksınız. Ama sizin yeterince becerikli olduğunuza inanıyoruz. Bu sayede tüm bölümleri ilk oynayışta geçeceksiniz.

MADOBU oyununda ilk olarak kartlarla savaşlar yapmanız gerekiyor. Tüm bu savaşları puanınıza göre yapıyorsunuz. Eğer yeterinde puanınız bulunmuyorsa kart savaşlarına başlamayı düşünmeyin. Çünkü düşük puan kartları ile savaş kazanmak pek mümkün değil. MADOBU oyununda puanları ise çemberde top tutma gibi oyunlarla kazanıyorsunuz. Bir çember etrafında sürekli dönen topları belirli noktalarda durdurmanız gerekiyor. Bu sayede çok fazla puan kazanıp en iyi savaşan oyuncu olabilirsiniz.

Oldukça ilginç ve keyifli bir oyun olan MADOBU'yu hemen şimdi indirin ve keşfetmeye başlayın!

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Lumi's Journey

    Lumi's Journey, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • JİPPO! Street

    android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen JİPPO! Street mobil oyunu, blokları eşleştirerek harika caddeler inşa edebileceğiniz keyifli bir beceri oyunudur.
  • Rainbow Breaker

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Rainbow Breaker mobil oyunu, hareketli çubukla platformdaki topları büyük bir zevkle indireceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Ahead!

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Ahead! mobil oyunu, yaratılan etkileyici bir atmosfer içinde keyifle oynayabileceğiniz farklı bir tür beceri oyunudur.
  • Wall Hit

    Wall Hit oyununda tüm topları sepetin içerisine gönderin!
  • Starlit Archery Club

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Starlit Archery Club mobil oyunu, klasik bir oyun tarzını ok atma mekaniği ile renklendiren bir tür beceri oyunudur.
  • Cyber Swiper

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Cyber Swiper mobil oyunu, bir topun tehlike dolu tünelde ilerleyişini kesintisiz sürdürmesini sağyalacağınız keyifli bir beceri oyunudur.