Magic School Story

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
31 MB DOSYA BOYUTU

Kendi tasarladığınız okulu inşa ederek yeni öğrenciler eğitebileceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Sihirli bir okul inşa ederek yöneticilik yapabileceğiniz ve öğrencilerin iyi şartlarda öğrenim görmesi için okulu geliştirebileceğiniz Magic School Story, mobil platformda simülasyon oyunları arasında yer alan eğlenceli bir oyundur.

Etkileyici grafikleri ve keyif verici müzikleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, sıfırdan bir okul inşa ederek sınıfları ve diğer tüm ayrıntıları dilediğiniz gibi tasarlamak ve görevleri tamamlayarak kaynak oluşturmaktır. Kurduğunuz okula yeni öğrenciler alarak onları eğitebilir ve mezuniyet törenleri düzenleyebilirsiniz. Okulu genişleterek yeni yatakhaneler ve sınıflar yapabilirsiniz. Bu sayede daha öğrenci kapasitesini artırarak daha fazla gelir elde edebilirsiniz. Farklı konusu ve sürükleyici özelliği ile sıkılmadan oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda okul için gerekli tüm araç ve gereçler bulunmaktadır. Mini görevler üstlenerek kaynak akışı sağlayabilir ve okul için gerekli malzemeleri satın alarak yeni düzenlemeler yapabilirsiniz.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile oyunculara farklı platformlarda hizmet veren Magic School Story, binlerce oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan ve ücretsiz olarak sunulan kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Magic School Story

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
40.7 MB DOSYA BOYUTU

Kendi tasarladığınız okulu inşa ederek yeni öğrenciler eğitebileceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Hayalinizdeki okulu kurarak yöneticiliğini yapabileceğiniz ve çeşitli görevler üstlenerek kaynak akışını sağlayabileceğiniz Magic School Story, 500 binden fazla oyun severin keyifle oynadığı kaliteli bir oyundur.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan ve sürükleyici özelliği ile oyunculara eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken, büyük bir okul inşa etmek ve sınıfları geliştirerek seviye atlamaktır. Okula yeni sınıflar ve yatakhaneler ekleyerek daha da genişletebilirsiniz. Ayrıca öğrenci kapasitesini arttırarak daha fazla öğrenciye eğitim verebilir ve gelirinizi katlayabilirsiniz. Bu sayede okul için gerekli yeni malzemeler alabilir ve daha gelişmiş bir okula sahip olabilirsiniz. Hayalinizdeki okulu tasarlayabileceğiniz ve onlarca farklı görev üstleneceğiniz keyif verici bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda okul için gerekli onlarca farklı malzeme bulunmaktadır. Mini oyunlar oynayarak para kazanabilir ve okulu geliştirmek için çeşitli faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Kazandığınız paralarla yeni sınıflar kurabilir ve gerekli malzemeleri satın alabilirsiniz. Mobil platformda simülasyon oyunları arasında bulunan Magic School Story ile sizde eğlenceli anlar geçirebilir ve dilediğiniz gibi bir okula sahip olabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • School Days

    Sıra dışı bir okul yaşantısı geçireceğiniz ve maceraya doyacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Idle Wizard School

    Dev bir sihirbazlık oku açarak yeni sihirbazlar yetiştirebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • My Success Story

    Başarılı bir iş adamı olarak eşsiz bir kariyer oluşturabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • My Supermarket Story

    Dev bir süpermarketin işletmeciliğini üstlenerek zengin olabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Hotel Story: Resort Simulation

    Kendi otelinizi kurarak farklı bölgelerden turistlere hizmet verebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Is it Love - Adam - Story with Choices

    Karmaşık aşk hikayeleri yaşayabileceğiniz ve eğlenceli anlar geçirebileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • My Story: Choose Your Own Path

    Romantizm ve fantezi dolu bir aşk hayatı yaşayarak heyecan dolu anlara şahitlik edeceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • ZOE: Interactive Story

    Android cihazınızda sürükleyici bir simülasyon oyunu oynamak istiyorsanız, Zoe: Interactive Story tam size göre.