Mahjong City Tours

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
82 TOPLAM İNDİRME
54 MB DOSYA BOYUTU

Bilmeceler çözeceğiz.

Mobil platformda masa oyunları arasında yer alan ve tamamen ücretsiz olan Mahjong City Tours: An Epic Journey and Quest yayınlandı.

Bir nevi puzzle oyunu olarak karşımıza çıkan yapımda sade ve kullanıcı dostu bir tema yer alıyor. Ses efektleri ile desteklenen oyunda dünyanın dört bir yanında muhteşem yolculuklar yapacak ve benzersiz bulmacalar çözeceğiz. Çarpıcı grafiklerin yer aldığı yapımda ilerledikçe daha zorlu içerikler karşımıza çıkacak.

250’den fazla nadir hediyelik eşyanın yer aldığı oyunda haftalık turnuvalarda boy gösterebilecek ve farklı görevleri yerine getirebileceğiz. Zorlu bilmeceler ile karşılaşacağımız oyunda dünyanın en iyi şehirlerini de gezme fırsatı elde edeceğiz.

İki farklı mobil platformda 1 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanan Mahjong City Tours: An Epic Journey and Quest tamamen ücretsizdir.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

Mahjong City Tours

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
185.5 MB DOSYA BOYUTU

Bilmeceler çözeceğiz.

231 Play tarafından geliştirilen ve iki farklı mobil platformda ücretsiz olarak yayınlanan Mahjong City Tours: An Epic Journey and Quest mobil masa oyunları arasında yer alacak.

Renkli içeriklere sahip olan yapımda oyuncuları kullanıcı dostu bir temaya sahip arayüzler bekliyor. Oldukça başarılı grafiklerin yer aldığı oyunda karşımıza çıkan bulmacaları çözmeye çalışacak ve eğlenceli anlar yaşayacağız. 250’den fazla gizli ve nadir nesneyi bulmaya çalışacağımız oyunda aynı zamanda farklı yerleri de gezme fırsatı elde edeceğiz.

1700’den fazla eğlenceli ve bir o kadar da zorlu seviyenin yer aldığı oyunda koalydan zora doğru bir ilerleyiş karşımıza çıkacak. Ayrıca oyun içerisinde internet bağlantısına da gerek kalmayacak.

İyi eğlenceler dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Jones Adventure Mahjong

    Gizli hazineleri ortaya çıkarmaya çalışacağız.
  • Lost Lands: Mahjong

    Düşündürücü bulmacalar çözerek macera dolu bir serüvene atılacağınız kaliteli bir oyundur.
  • Eco City

    Eco City, Android işletim sistemine sahip olan telefon ve tabletlerde oynayabileceğiniz bir Simülasyon oyunudur.
  • Numberzilla

    Birbirinden farklı masa oyunları oynayacağız.
  • Designer City

    Hayalimizdeki şehri kurmaya çalışacağız.
  • Designer City 2

    Kendi şehrimizi hayata geçirecek ve yöneteceğiz.
  • Flirt City

    Televizyon yıldızı olmaya çalışacağız.
  • Cartoon City 2

    Kendi şehrimizi inşa edeceğiz.