Make It Rain: The Love of Money - Fun & Addicting

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME

Mobil cihazımızda stres atacağız.

Mobil platformda klasik oyunlar arasında kendisine yer bulan ve 5 milyondan fazla oyun sever tarafından tercih edilen Make It Rain-The Love of Money, dilediğiniz gibi para basabileceğiniz sıra dışı bir oyun olarak ön plana çıkıyor.

Basit ve kolay anlaşılır tasarımı ile oyunculara farklı bir deneyim sunan bu oyunda amaç, günlük can sıkıntısını gidermek için istediğiniz miktarda kağıt ve bozuk para üreterek stres atmaktır. Ekranı yukarı doğru kaydırarak para üretebilir ve çeşitli objeler alabilirsiniz. Maksimum miktarda para kazanmak için ekranı olabildiğince hızlı kaydırmalısınız. Bu sayede sürekli olarak para kazanabilir ve seviye atlayabilirsiniz.

Kaliteli grafikler ve ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda, para yağmuruna tutulabilirsiniz. Ürettiğiniz paralarla çeşitli yatırımlar yapabilir ve daha da zengin olabilirsiniz. Dilerseniz paranızı bankaya yatırabilir ve şans oyunları oynayabilirsiniz.

Android, İOS ve Windows işletim sistemine sahip tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan ve ücretsiz olarak sunulan Make It Rain-The Love of Money, farklı konusu ile dikkat çeken kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Make It Rain: The Love of Money - Fun & Addicting

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
183.7 MB DOSYA BOYUTU

Mobil cihazımızda stres atacağız.

Android,İOS ve Windows sürümleri ile 3 farklı platformda sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz ve hiçbir ücret ödemden cihazınıza indirebileceğiniz Make It Rain-The Love of Money, sınırsız para üretebileceğiniz ve stres atabileceğiniz eşsiz bir oyun olarak öne çıkıyor.

Etkileyici grafikleri ve keyif verici müzikleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, ekranı yukarı kaydırarak kağıt ve bozuk para basmaktır. Ekranı ne kadar hızlı kaydırırsanız, o kadar çok para üretirsiniz. Böylece seviye atlayarak çeşitli objelerin ve sonraki bölümlerin kilidini açabilirsiniz. Paranızı çeşitli yatırım araçlarında kullanabilir ve daha fazla kazanç sağlayabilirsiniz.

Basit tasarımı ve sade tasarımı sayesinde zorlanmadan oynayabileceğiniz bu oyun ile eşsiz bir deneyim kazanabilir ve para yağmuruna kapılabilirsiniz. Paranızı bankalara, şans oyunlarına, hisse senetlerine ve daha birçok farklı yatırım aracına bağlayabilirsiniz. Bu sayede kazancınızı katlayabilir ve daha büyük bir servete sahip olabilirsiniz.

Mobil oyunlar arasında klasik kategoride yer alan ve milyonlarca oyuncu tarafından keyifle oynanan Make It Rain-The Love of Money, eğlenceli anlar yaşayabileceğiniz kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Make It Rain: The Love of Money - Fun & Addicting

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
0/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
67.89 MB DOSYA BOYUTU

Mobil cihazımızda stres atacağız.

Kaliteli grafikleri ve ses efektleri ile oyun severlere eşsiz bir deneyim sunan Make It Rain-The Love of Money, milyonlarca oyun tutkunu tarafından tercih edilen ve farklı tasarımı ile dikkat çeken stres giderici bir oyun olarak göze çarpıyor.

Android, İOS ve Windows işletim sistemini içeren tüm cihazlardan sorun yaşamadan indirebileceğiniz bu oyunda amaç, parmağınız ile telefonunuzun ekranını üste doğru kaydırarak olabildiğince fazla para üretmektir. Ekranı elinizden geldiği kadar hızlı kaydırmanızda fayda var. Ne kadar hızlı hareket ederseniz, o kadar çok paraya ulaşabilirsiniz. Bu sayede seviye atlayabilir ve ilerleyen bölümlerde kullanabileceğiniz çeşitli objelerin ve ürünlerin kilidini açabilirsiniz. Paranız ile çeşitli yatırımlar yapabilir ve kazancınızı katlayabilirsiniz.

Mobil oyun dünyasında klasik kategoride kendisine yer bulan ve geniş oyuncu kitlesiyle dikkat çeken Make It Rain-The Love of Money, her geçen gün daha fazla oyun severin ilgisini çeken ve oyunculara eğlenceli anlar yaşatan sıra dışı bir oyundur. Sizde bu oyun ile sınırsız miktarda para üretebilir ve çeşitli yatırım araçları kullanarak daha fazla para kazanabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Immortal Love 2: The Price of a Miracle

    Ürpertici mekanlarda gizli nesnelerin izini sürebileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Super Addicting Switch Ball

    Belirtilen hedefleri toplamaya çalışacağız.
  • Is-it Love? Fallen Road

    Sürükleyici bir rol oyunu oynayacağız.
  • Fun Fishing:My Pet

    Balık tutmaya çalışacağız.
  • Fun Run 3: Arena

    Tempolu bir oynanışa hazır olun.
  • Love, Money, Rock'n'Roll

    Siyasi olayların yaşandığı bir dünyaya giriş yapacağız.
  • Is it Love - Adam - Story with Choices

    Karmaşık aşk hikayeleri yaşayabileceğiniz ve eğlenceli anlar geçirebileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Is-it Love Drogo - Vampire

    Onlarca farklı kadınla aşk ilişkisi yaşayabileceğiniz ve zorlu görevler üstleneceğiniz sıra dışı bir oyundur.