Makibot Evolve

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME

Makibot Evolve, sürekli zıplayarak gökyüzünüze yaklaşmaya çalıştığınız bir Android oyunu.

Makibot Evolve, türlü engellerle dolu fantastik bir dünyada sürekli zıplayarak gökyüzünüze ulaşmaya çalıştığımız bir Android oyunu. Ufak boyutlu ve ücretsiz olmasına karşın göze hoş gelen görseller sunan oyun zorlu düzeyini zamanla gösteren beceri oyunları arasında.

Oyunda robot görünümlü küçük bir çocuğun yerine geçerek gökyüzünüze ulaşmaya çalışıyoruz. Ekipmanlarınızı almadan doğrudan sıçrayarak başladığımız oyunda sağlı sollu ufak dokunuşlarla karakterimizi yönünü sağlıyoruz. Nerede olduğunu bilemediğimiz bir yerde durmadan zıplayarak ilerliyoruz. Yükseldikçe sadece tam karşımıza değil, altınların bulunduğu kenarlarda kritik noktalarda kazıklar çıkıyor. Bunları atlatmak için doğru zamanlama yapmaktan başka bir şey yapmıyoruz. Oyunda silah ve benzeri yardımcımız yok. Ara sıra çıkan elmaslardan bazıları hızla yükselmemizi sağlarken, bazıları altınları hızlıca çekerek puanımızı katlamamızı sağlıyor.

Erkan Calp

Makibot Evolve

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME
23 MB DOSYA BOYUTU

Makibot Evolve, iOS cihazlarınızda boş zamanlarınızda kafa yormadan oynayabileceğiniz tarzda bir beceri oyunu.

Makibot Evolve, türlü engellerle dolu fantastik dünyada amaçsızca sürekli zıplayarak en yukarı ulaşmaya çalıştığımız bir iOS oyunu. Ücretsiz olarak sunulan ve ufak boyutuna rağmen modellemelerin oldukça başarılı olduğu oyun daha çok zaman geçirmek için, kısa süreliğine oynayıp tadında bırakmanız gereken bir oyun diyebilirim.

Zıplayarak başladığımız oyunda ekranın sağ ve soluna dokunarak karakterimizi engeller arasından yukarı doğru çıkarmaya çalışıyoruz. Karakterimizin kontrolünü sağlamak basit gibi görünse de karakterimiz hiç durmadığından ve yükseldikçe karşısına çıkan engeller arttığından işimiz çok basit değil. Daha da kötüsü yükseldikçe objeleri geride bırakıyoruz. Yani zıpladıktan sonra düşüp tekrar deneme lüksümüz yok.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Evolve: Hunters Quest

    Evolve: Hunters Quest, E3'ün en iyilerinden Evolve üzerine kurulmuş kaliteli bir bulmaca savaş oyunu.
  • ARK Survival Island Evolve 3d

    ARK Survival Island Evolve 3d mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir hayatta kalma oyunudur
  • Survival Island: Evolve Clans

    Gizemli ve tehlikeli düşmanlarla dolu ıssız adada hayatta kal.
  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.