Management: Lord of Dungeons

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
93 MB DOSYA BOYUTU

Şehrinizi yöneterek zorlu görevler üstleneceğiniz ve aksiyon dolu anlar geçireceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Çeşitli görevler üstlenerek gizem dolu olayları inceleyeceğiniz ve yeni yerler keşfederek aksiyon dolu savaşlara katılacağınız Management: Lord of Dungeons, mobil platformda simülasyon oyunları arasında yer alan ve ücretsiz olarak hizmet veren kaliteli bir oyundur.

Etkileyici savaş sahneleri ve gizemli hikayeleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, sonsuz bir harita üzerinde ilerleyerek esrarengiz olayları kurcalamak ve farklı bölgeler keşfederek düşman birlikleriyle savaşmaktır. Şehrin yönetimini üstlenerek çeşitli üretim alanları oluşturmalı ve ticaret ağını genişleterek ekonomiyi canlı tutmalısınız. Şifacı, demirci, sayman, vergi toplayıcı, buzul gezgini, kaşif, istasyon canavarı ve daha birçok yardımcı ile şehri dilediğiniz gibi yönetebilirsiniz. Sürükleyici özelliği ve aksiyon dolu bölümleri ile sıkılmadan oynayacağınız benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda şehri yönetirken faydalanacağınız onlarca farklı birim ve karakter yer almaktadır. Ayrıca seviye atladıkça ulaşabileceğiniz 100 yeni yerleşim alanı bulunmaktadır.

Android ve iOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişebileceğiniz Management: Lord of Dungeons, 100 binden fazla kullanıcı tarafından tercih edilen kaliteli bir oyun olarak öne çıkmaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

Management: Lord of Dungeons

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
286.4 MB DOSYA BOYUTU

Şehrinizi yöneterek zorlu görevler üstleneceğiniz ve aksiyon dolu anlar geçireceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Kendi şehrinizi inşa ederek macera dolu bir serüvene atılacağınız ve zorlu görevler üstlenerek şehrinize zarar vermek isteyen dış güçlere karşı mücadele edeceğiniz Management: Lord of Dungeons, Android ve İOS sürümleri sayesinde farklı platformlardan ücretsiz olarak ulaşabileceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Sürükleyici hikayeleri ve aksiyon dolu bölümleri ile oyunculara benzersiz bir deneyim yaşatan bu oyunda yapmanız gereken, geniş bir harita üzerinde ilerleyerek çeşitli görevleri yerine getirmek için rakiplerinizle savaşmak ve şehrinizi geliştirerek yolunuza devam etmektir. Şehrinizin büyümesi ve ekonomik dengenin düzelmesi için birçok farklı alanda üretim merkezleri kurabilirsiniz. Ayrıca halktan ve diğer ülkelerden vergi alarak ekonomiyi büyütebilirsiniz.

Oyunda şehrinizi geliştirmede yararlanabileceğiniz demirci, sayman, vergi toplayıcı, kaşif, buzul gezgini, istasyon canavarı ve daha onlarca farklı birim yer almaktadır. Ayrıca yüzlerce yeni keşif alanı bulunmaktadır.

Mobil platformda simülasyon oyunları arasında yer alan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesine hitap eden Management: Lord of Dungeons, sıkılmadan oynayacağınız bağımlılık yapıcı bir oyun olarak göze çarpıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hidden Object - Dark Realm: Lord of the Winds

    Gizli nesneleri bulmak içi çeşitli bulmacalar çözebileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak göze çarpıyor.
  • Tug of war

    Zorlu yarışlara katılacağız.
  • Simulator of Nuclear Submarine inc

    Dev bir denizaltını kontrol ederek okyanusun derinliklerine inerek zorlu görevler üstleneceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Supermarket Management

    Farklı marketlerde yöneticilik yapabileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Dungeon, Inc

    Kendi zindanınızı kurarak altın üretebileceğiniz ilgin bir simülasyon oyundur.
  • Power Painter

    Bağımlılık yapan eşsiz bir simülasyon oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Mouse Simulator

    Sevimli bir fareyi kontrol ederek sizden istenilen görevleri yerine getireceğiniz, keyifli bir simülasyon oyunudur.
  • Tap Town

    Kendi ordunuzu kurarak dev ejderhalarla savaşabileceğiniz benzersiz bir simülasyon oyunudur.