Mansion of Puzzles

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
38 MB DOSYA BOYUTU

Düşündürücü bulmacalar çözerek gizli nesneleri bulmak için dedektiflik yapacağınız eğitici bir oyundur.

Birbirinden eğlenceli ve düşündürücü yüzlerce bulmaca oyununda rol alacağınız Mansion of Puzzles, Android ve İOS sürümler ile iki farklı platformdan oyun severlerin hizmetine sunulan ve 1 milyondan fazla oyuncunun vazgeçilmezi olan eşsiz bir oyundur.

Karmaşık yapbozları ve eğitici bulmacaları ile oyun tutkunlarına sıra dışı bir deneyim yaşatan bu oyunda amaç, gizli nesneleri bularak yeni mekanların kilidini açmak ve yapbozların eksik parçalarını tamamlamaktır.

Esrarengiz bir konakta dedektiflik yaparak birçok gizemli odayı ziyaret edecek ve kayıp objelerin yerlerini bulmak için mücadele edeceksiniz. Gizli nesneleri bulmak için çeşitli bulmacalar çözecek ve ilginç eşleştirmeler yapacaksınız.

Oyunda yüzlerce bulmaca, eşleştirme yapboz bölümü yer almaktadır. Ayrıca konakta gizlenmiş sayısız nesne ve bu nesneleri bulmanız için size yardımcı olacak birçok ipucu bulunmaktadır.

Bulmacaları çözerek ve yapbozları tamamlayarak konaktaki kayıp eşyaları bulabilir ve seviye atlayarak yeni odaların kapısını açabilirsiniz.

Mobil platformda bulmaca oyunları kategorisinde bulunan ve ücretsiz olarak sunulan Mansion of Puzzles, sürükleyici özelliği ile sıkılmadan oynayacağınız kaliteli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

Mansion of Puzzles

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
127.1 MB DOSYA BOYUTU

Düşündürücü bulmacalar çözerek gizli nesneleri bulmak için dedektiflik yapacağınız eğitici bir oyundur.

Esrarengiz bir konakta dedektiflik görevi üstlenerek kayıp eşyaların yerlerini bulmak için kolları sıvayacağınız ve zorlu bulmacalar çözerek ipucu arayacağınız Mansion of Puzzles, bulmaca oyunları arasında yerini alan ve ücretsiz olarak hizmete sunulan eğlenceli bir oyundur.

Sürükleyici bölümleri ve düşündürücü bulmacaları ile oyunculara eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken tek şey, yapbozları ve eşleştirmeleri tamamlayarak ipucu kazanmak ve kayıp eşyaları bulmaktır.

Konaktaki tüm odaları ziyaret ederek gizli nesneleri bulmak için dedektiflik yapacak ve zorlu bulmacalar çözeceksiniz. Konaktaki gizemleri açığa çıkardıkça yeni odaların kapılarını açacak ve maceraya doyacaksınız.

Oyunda birbirinden zorlu yüzlerce eşleştirme ve yapboz bölümü yer almaktadır. Ayrıca konak içerisinde onlarca gizemli oda ve her odada birçok kayıp obje bulunmaktadır. Bulmacaları çözerek gizli nesnelerin yerlerini bulabilir ve seviye atlayarak yolunuza devam edebilirsiniz.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz Mansion of Puzzles, milyonlarca oyun severin beğenisi kazanan eğlenceli bir oyun olarak dikkat çekiyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mansion Blast

    Eski bir konağı dekore etmeye çalışacağız.
  • Matchington Mansion

    kendi stilimizi yaratacağız.
  • MythWars & Puzzles: RPG Match 3

    Hem bulmaca çözecek hem de savaşacağız.
  • Cut It: Brain Puzzles

    Keyifli bulmacalar bizleri bekliyor.
  • Mighty Pets & Puzzles

    Çeşitli eşleştirmeler ve bulmacalar yaparak farklı hayvan karakterleri toplayabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Bake a Cake Puzzles & Recipes

    Yiyecekleri eşleştirerek sıra dışı bir pastane inşa edebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Harry Potter: Puzzles & Spells

    Harry Potter: Puzzles & Spells İndir (Android Oyunu): Sihirli üçlü eşleştirme oyunu
  • Smart Puzzles Collection

    Zihin geliştirici ve eğlenceli onlarca bulmacanın yer aldığı kaliteli bir oyun olarak dikkat çekiyor.