MapHook

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME

MapHook, yakın çevrenizdeki ilgi çeken ve güzel mekanları keşfetmek için kullanabileceğiniz bir Android uygulaması.

MapHook, Android telefon ve tabletlerinizi kullanarak yakın çevrenizdeki yeni yerleri keşfedebileceğiniz güzel bir uygulama. Ücretsiz olarak sunulan uygulama sayesinde çok yakınında olduğunuz fakat daha önce duymadığınız gidilmesi gereken yerler keşfedebiliyorsunuz.

Uygulama üzerinde yeni yerler keşfedebileceğiniz gibi, severek gittiğiniz mekanları da ekleyerek diğer kullanıcılarına önerilerde bulunabiliyorsunuz. Zaten uygulamanın da temel amacı bu. Kullanıcıların dolaylı yoldan birbirleri ile etkişilem girmesini sağlayan MapHook, deneyip görmek istediğiniz mekanların videoları, resimlerini ve kullanıcı yorumlarını da size gösteriyor. Aynı şekilde siz yeni bir mekan eklerken fotoğraf ve video ekleyebiliyor, aynı zamanda yazılı açıklama girebiliyorsunuz.

Uygulama üzerinden bulduğunuz yerleri özel olarak koruyabileceğiniz gibi, dilerseniz arkadaşlarınız ve dostlarınız ile de açık olarak paylaşabiliyorsunuz.

Bir çok yeni yer keşfetmenizi sağlayan MapHook, ilginizi çeken mekanların detaylı harita bilgisini de sunuyor. Böylece yer ve mekanı bulmaya çalışırken zorluk çekmiyorsunuz. Sık sık gezmeyi sevenlerin oldukça hoşuna gideceğini düşündüğüm uygulamanın iOS versiyonu da bulunuyor. Hem Android hem de iOS cihaz sahibi arkadaşlarınıza uygulamayı önerebilirsiniz.

Eğer yeni yerler keşfetmek istiyorsanız ve bunu Android akıllı telefon yada tabletiniz ile kolayca sağlamak istiyorsanız MapHook'u deneyebilirsiniz. Uygulamanın kullanıcı sayısı arttıkça çok daha güzel olacağını da unutmamanız gerekiyor.

Barış YANIK

MapHook

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

MapHook, yakın çevrenizdeki ilgi çekici ve enterasan yerleri keşfetek için kullanabileceğiniz eğlenceli bir iOS sosyal medya uygulaması.

MapHook, daha önce hiç gitmediğiniz yerlere gittiğinizde yada kendi yakın çevrenizdeki bilmediğiniz mekanları keşfedebilmek için kullanabileceğiniz bir sosyal ağ uygulaması. iPhone ve iPad sahiplerine ücretsiz olarak sunulan uygulamanın Android versiyonu da bulunuyor. Uygulama temel olarak kullanıcıların gittiği ilgi çeken yerleri paylaşması ile çalışıyor. Fakat bu tür uygulamaların başarılı olabilmesi için kullanıcılar arası etkileşimin oldukça yüksek olması gerekiyor. Örneğin bu uygulamayı yükleyerek sadece yeni yerler keşfetmeye çalışıp, hiç kendi gittiğiniz ilgi çekebilecel yerleri paylaşmazsınız, diğer kullanıcılar ile etkişime girememiş oluyorsunuz.

Yakın çevrenizdeki en popüler mekanları görebilmenizi sağlayan MapHook, bu mekanları Yahoo, Twitter ve FourSquare üzerinde görmenizi sağlıyor. Ayrıca mekanlar ile ilgili Wikipedia sayfalarına girerek daha fazla bilgi alma imkanı da sunuyor.

Bir hafta sonu gittiğiniz çok güzel bir mekanı eklemek istediğinizde mekanla ilgili bir resim, yazı ve video ekleyerek hangi kategoride olduğunu belirtmeniz yeterli. Böylece daha sonra bu bölgede gidilebilecek güzel yer arayan MapHook kullanıcıları paylaşmak istediğiniz mekanı görüp deneyebilecekler.

Herhangi bir mekan kısıtlaması olmayan MapHook'da çay bahçesinden diskoya kadar farklı kategorilerde yer alan farklı mekanlar ekleyebilir yada keşfedebilirsiniz.

Gezmeyi ve yeni yerler denemeyi sevenlere hitap eden bir sosyal ağ olan MapHook'u denemek isterseniz iOS mobil cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip yüklemeniz yeterli. Fakat yazının başındada dediğim şekilde uygulamanın gerçekten işe yarayabilmesi için kullanıcıların hem alıp hem de vermesi gerekiyor. Ayrıca uygulamanın yayılarak daha fazla kullanıcıya ulaşması gerekiyor. Örneğin uygulamayı ilk yükledikten sonra gittiğiniz bir yerde mekan aramak istediğinizde hiç bir sonuçla karşılaşmayabilirsiniz. Bunun nedeni o bölgeye daha önce bir MapHook kullanıcısının gitmemiş olması. Bu yüzden uygulamanın kullanıcı syaısı arttıkça daha yararlı ve güzel olmaya başlıyor. Bu nedenle uygulamayı Android ve iOS mobil cihaz sahibi arkadaşlarınıza önerebilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.