MAPS.ME

x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,874 TOPLAM İNDİRME
50 MB DOSYA BOYUTU

MAPS.ME, Türkiye'yi de içerisine alan çevrimdışı harita uygulamasıdır.

İş seyahati veya tatil amacıyla yurt dışına çıkmanız gerekiyor. Hayalinizi süsleyen ülkeye ilk defa gittiğinizden ilgi gören mekanlarını bilmemeniz normal. İşte tam bu noktada yardımınıza MAPS.ME adlı harita uygulaması koşuyor. Gideceğiniz ülkenin haritasını indiriyor ve yurt dışına çıktığınızda haritayı internet bağlantısı olmadan kullanabiliyorsunuz. Bu uygulamada Türkiye de bulunuyor.

MAPS.ME, Android akıllı telefon ve tabletinizde bir kere ücret verip kullanabileceğiniz harika bir çevrimdışı harita uygulaması. Bulunduğunuz şehrin veya gitmek istediğiniz şehrin haritasını önceden indirerek haritada 3G veya WiFi bağlantısına ihtiyaç duymadan dolaşabiliyorsunuz. Arama butonunu kullanarak şehirdeki yeme-içme mekanlarını, alış veriş merkezlerini, eğlence alanlarını, sağlık merkezlerini, ulaşım alanlarını, bankaları, benzin istasyonlarını harita üzerinden görebiliyor, bunları favorilerinize ekleyebiliyorsunuz. Dilerseniz bulunduğunuz konumu paylaşabiliyorsunuz.

Yabancı bir uygulama olmasına karşın Türkiye’yi de içine alan MAPS.ME, oldukça hızlı çalışıyor. Harita uygulamalarında rastladığımız “gri kare” sorunu veri sıkıştırma yöntemi sayesinde çözülmüş. Dilediğiniz haritayı hızlıca indirip, üzerinde gezinebiliyorsunuz.

MAPS.ME, sürekli yurt dışına çıkan yerinde duramayan kişilere önerebileceğim harika bir harita uygulaması. Biraz pahalı gelebilir ancak fiyatını sonuna kadar hak ediyor.

Erkan Calp

MAPS.ME

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
269 TOPLAM İNDİRME
40.9 MB DOSYA BOYUTU

MAPS.ME, her iPhone ve iPad modeli ile uyumlu çevrimdışı çalışan popüler harita uygulamasıdır.

MAPS.ME, dünya genelinde 4 milyon indirme sayısına ulaşmış çevrimdışı kullanılabilen ve oldukça hızlı bir harita uygulamasıdır. 300’den fazla ülke ve adayı karış karış gösterebilen uygulama internet bağlantısını aktif olarak kullanmadığından yurt dışına çıkarken size ek masraf çıkarmaz.

Tüm iPhone ve iPad’lerle uyumlu olan bu harita uygulamasında Türkiye de bulunuyor. İstediğiniz ülkenin haritasını çevrimdışı dolaşmak için bir kere indirmeniz yeterli oluyor. Kısa süren indirme işleminin ardından hücresel veri bağlantısına ihtiyaç duymadan o şehrin sokaklarını adım adım gezebiliyorsunuz. Gideceğiniz ülkenin turistik yerlerini veya gezilecek mekanlarını mı merak ediyorsunuz? Veya benzininiz bitti bir benzin istasyonu mu arıyorsunuz? Arama butonu sayesinde hızlı ve kolay bir şekilde bu yerleri haritada görmeniz mümkün.

Harita verilerinin sürekli olarak güncellendiği uygulama benzerlerine göre oldukça hızlı çalışıyor. Veri sıkıştırma yöntemi sayesinde harita uygulamalarında sık rastladığınız gri karelere MAPS.ME’de rastlamıyorsunuz. Hızlı olduğu kadar da oldukça detaylı hazırlanmış bir uygulama.

MAPS.ME, iş seyahati veya tatil nedeniyle yurt dışına çıktığınızda size rehberiniz edecek harika bir uygulama. Türkiye’yi de içine alan uygulama çevrimdışı harita uygulamaları arasında kesinlikle en iyisi.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Outings

    Outings uygulaması ile yeni yerler keşfetmek için seyahat planlarınızı oluşturabilirsiniz.
  • Muğla Kent

    Muğla Kent uygulaması ile Muğla'da turistik yerleri kolayca keşfedebilirsiniz.
  • Inviita

    Inviita uygulamasıyla dünya çapında binlerce şehri keşfe çıkabilirsiniz.
  • Kampp

    Kampp uygulamasıyla Türkiye genelinde yeni kamp alanlarını keşfedebilirsiniz.
  • Sesli Gezi Rehberi

    Sesli Gezi Rehberi uygulamasıyla gezdiğiniz yerler hakkında bilgileri sesli olarak dinleyebilirsiniz.
  • Avanos | Kapadokya

    Avanos | Kapadokya uygulaması ile Avanos'taki otelleri, gezilecek yerleri ve restoranları keşfedebilirsiniz.
  • İzmir Tarih

    İzmir'in Tarihi Kent Merkezi'ni keşfedin.
  • Garenta MOOV

    Garenta MOOV uygulaması ihtiyaç duyduğunuz anlarda saatlik araç kiralama hizmetini sizlere sunuyor.