Matman

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
40 MB DOSYA BOYUTU

Yumruklarınızla düşmanları yere serin.

Matman, sadece görselleri değil, oynanışıyla da eski oyunları hatırlatan, retro severlerin keyifle oynayacağını düşündüğüm mobil dövüş oyunu. Ringde sağınızdan solunuzdan, önünüzden arkanızdan gelen dövüşçüleri ringe gömdüğünüz oyunda vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.

Reflekslere dayalı oynanış sunan retro dövüş oyunu Matman’de ringde hayatta kalma mücadelesi veriyorsunuz. Düşmanların ardı arkası kesilmiyor. Onları ringe çıktıklarına pişman ediyorsunuz. Güçlü yumruklarınızın yanında özel güçlerinizi (düşmanları yumrukladıkça dolan bar tamamen dolduğunda) kullanarak rakiplerinizi etkisiz hale getiriyorsunuz. Yere serdiğiniz her dövüşçü, 1 puan kazandırıyor. Kazandığınız altını farklı ring ve karakterlerin kilidini açmak için kullanıyorsunuz. Unutmadan, online bir oyun değil; tek başınıza dövüşüyorsunuz.

 

Erkan Calp

Matman

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
129.5 MB DOSYA BOYUTU

Piksel Amerikan Güreşi oyunu

Matman, old-school oyun severlerin, görselden çok oynanışa önem veren mobil oyuncuların seveceği bir dövüş oyunu. Bir Amerikan güreşçisinin yerine geçtiğiniz mobil oyunda etrafınızı saran dövüşçüleri seri ve güçlü yumruklarınızla etkisiz hale getiriyorsunuz.

iOS platformunda da ücretsiz indirilebilir olan retro dövüş oyunu Matman’de ringde mümkün olduğunca uzun süre hayatta kalmaya çalışıyorsunuz. Dövüşçüler, her yandan geliyor. Ringe gömülmek istemiyorsanız çok seri dokunuşlar yapmalısınız. Durduğunuz anda hemen ölüyorsunuz. Öldürdüğünüz her dövüşçü güç barınızı yükseltiyor. Bar dolduğunda özel gücünüz açığa çıkıyor.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Wrestling Revolution APK

    Wrestling Revolution APK, Android telefonda dövüş oyunları oynayanlar için tavsiyemizdir. Wrestling Revolution 3D APK, en çok oynanan güreş oyunları arasında.
  • UFC Mobile 2

    UFC Mobile 2 (Android) İndir: Electronic Arts'a ait, mobildeki en iyi dövüş oyunu. Üstelik ücretsiz!
  • Fighting EX Layer

    Popüler dövüş oyunu mobilde!
  • Versus Fight

    Sıra tabanlı mobil dövüş oyunu
  • Ability Draft: Spell Battles

    Dünyada yaşam bitti! SpaceZ'ye gitmek için dövüşmekten başka şansınız yok.
  • Slash of Sword

    Kanlı gladyatör dövüşleri sizi bekliyor!
  • City Fighter vs Street Gang

    Sokak kavga - dövüş oyunları arasında en iyisi
  • Streets of Rage Classic

    SEGA'nın klasikleri arasında