MCF Madame Fate

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
44 MB DOSYA BOYUTU

Ürkütücü büyüler yaparak gizemli dünyalarda yolculuk yapabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Sihirli bir kristal top yardımı ile çeşitli büyüler yapabileceğiniz ve kimsenin görmediği şeyleri görebileceğiniz MCF Madame Fate, mobil platformda klasik oyunlar arasında yer alan ve yüz binden fazla oyun sever tarafından keyifle oynanan sıra dışı bir oyundur.

Göz alıcı grafikleri ve heyecan verici müzikleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, içinizdeki dedektifi açığa çıkartmak ve gizemli olayları araştırmaktır. Oyunda, kendi ölümünü önceden gören ve bunu engellemek için büyücülerden yardım isteyen bir karakterin başından geçen olaylar anlatılmıştır. Yardım istediğiniz büyücünün dediklerini yaparak gizemli bir yolculuğa çıkabilir ve ölmekten kurtulabilirsiniz. Sürükleyici özelliği sayesinde sıkılmadan oynayabileceğiniz ve maceraya doyabileceğiniz eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda onlarca şüpheli karakter ve sırlarla dolu birçok mekan bulunmaktadır. Size verilen görevleri yerine getirerek gizemli nesnelere ulaşabilir ve ipuçları toplayarak seviye atlayabilirsiniz.

Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun tutkunlarına hizmet veren MCF Madame Fate, geniş oyuncu kitlesi ile dikkat çeken benzersiz bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

MCF Madame Fate

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
272.7 MB DOSYA BOYUTU

Ürkütücü büyüler yaparak gizemli dünyalarda yolculuk yapabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Mobil oyun dünyasında klasik kategoride yer alan ve geniş bir oyuncu kitlesine hitap eden MCF Madame Fate, sihirli bir küre yardımı ile sayısız büyüler yapabileceğiniz ve başkalarının göremediği şeyleri önceden görebileceğiniz macera dolu bir oyun olarak ön plana çıkıyor.

Etkileyici grafikler ve keyif verici müzikler ile donatılan bu oyunda amaç, onlarca farklı mekanda dolaşarak gizemli olayları araştırmak ve sırları açığa çıkartarak görevleri tamamlamaktır. Oyunda, öleceğiniz önceden gören ve bunun için büyücülerden yardım isteyen bir karakterin yapması gereken görevler dizisi yer almaktadır. Büyücülerin istediklerini yaparak macera dolu bir serüvene atılacak ve gizemli bir yolculuk yapacaksınız. Sıra dışı tasarımı ve ilginç konusu ile sıkılmadan oynayabileceğiniz benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyun içerisinde onlarca gizemli mekan ve sayısız büyü yer almaktadır. Yapılan büyüleri çözebilmek için çeşitli bulmaca ve eşleştirme oyunları oynayabilirsiniz. Böylece ipuçları toplayabilir ve görevleri tamamlayabilirsiniz.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan rahatlıkla oynayabileceğiniz MCF Madame Fate, yüz binden fazla oyuncunun tercihi olan eğlenceli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • MCF: Key To Ravenhearst

    Macera dolu bir serüvene atılarak sır dolu olayları araştırabileceğiniz ve gizli nesneleri bularak kayıp insanların izini sürebileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Luna’s Fate

    Gerçek oyunculara karşı savaşacağız.
  • Fate Oath

    Gerçek zamanlı olarak savaşlara katılacağız.
  • Fate of the Pharaoh

    Mısır’da bir krallık kurabileceğiniz ve stratejik savaşlara katılabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Call of Mini: Double Shot

    Aksiyon dolu bir arcade deneyimi yaşayacağız.
  • Jetpack VS. Colors

    Jetpack VS. Colors, Android işletim sistemine sahip olan telefon ve tabletlerde oynayabileceğiniz bir arcade oyunudur.
  • Retro Shooting: Arcade Plane Shooter

    Macera dolu uçak savaşlarına katılabileceğiniz sıra dışı bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Astro Boy:Brick Breaker

    Astro Boy:Brick Breaker ile Android cihazınızda tuğla kırabilirsiniz.